Siirry sisältöön

Englanninkielinen restonomikoulutus Hospitality Management and Service Design katsoo tulevaisuuteen

Uusi englanninkielinen restonomikoulutus alkaa syksyllä 2020. Hakuaika koulutukseen on 8.-22.1.2020.

Kuvituskuva

Laurean restonomikoulutus tunnetaan monipuolisuudestaan. Palveluelämysten tuottamiseen ja kehittämiseen sitoutuvissa kokonaisuuksissa opiskelijat pääsevät tutustumaan monipuolisesti alan toimijoihin jo opintojen aikana. 

Hospitality Management and Service Design –koulutus on rakennettu kuluneen vuoden aikana.

- Innostavaan prosessiin on sitoutettu lukematon määrä osaamista talomme sisältä ja samalla olemme peilanneet ympäristöä monipuolisesti. Tärkeimpänä motivaattorinamme on ollut mahdollistaa koulutus, jossa aidosti eletään ajassa ja mietitään, miten ne asiat, joita nyt opiskelemme muuttuvat tulevaisuudessa ja miten niihin muutoksiin tulisi varautua, kertoo tutkintovastaava Sini Setälä.

Ohjelman tavoitteena on luoda tulevaisuuden osaajille osaamista, jonka avulla he pystyvät työskentelemään parhaalla mahdollisella tavalla muuttuvassa toimintaympäristössä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Tässä yhtälössä kokemuspinta erilaisista hospitality-alan toiminnoista on ehdottomasti vahvuus, joka tekee Laureasta valmistuvista restonomeista haluttuja työntekijöitä.

- Laurea tunnetaan palvelumuotoilun edelläkävijänä. Ammattikorkeakouluopiskelijamme pääsevät kiinni palvelumuotoilun prosessiin ja työkaluihin heti ensimmäisestä vuodesta alkaen. Tässä uudessa restonomikoulutuksessa olemme integroineet uudella tavalla palvelumuotoilun osaksi opintoja. Uusi, innovatiivinen ohjelma on sitoutettu kiinteästi TKI-hankkeisiimme, joiden myötä opiskelijat pääsevät mukaan merkittäviin kehitysprojekteihin kotimaassa ja ulkomailla, kertoo kehittämispäällikkö Katri Korelin.

Tutustu uuteen restonomikoulutukseemme koulutuksen sivuilta