Siirry sisältöön

Kuinka voimme auttaa?


Olemme kuudella kampuksella Uudellamaalla toimiva ammattikorkeakoulu.  Yhteisöömme kuuluu noin 7 400 opiskelijaa, 550 henkilökunnan jäsentä sekä yli 26 000 alumnia.

Koulutusaloihimme kuuluvat liiketalous, tietojenkäsittely, rikosseuraamusala, sosiaali- ja terveysala, matkailu- ja ravitsemusala ja turvallisuusala.   
 
Tarjoamme yrityksille

  • Monipuolisia palveluita yrityksesi tarpeisiin. Voit myös hyödyntää opiskelijoidemme osaamista yrityksesi kehittämiseen.
  • Korkeakoulutasoisia koulutuksia, joilla vastataan asiakkaiden tarpeisiin muuttuvassa maailmassa. Olemme mukana organisaatioiden henkilöstön oppimisessa ja osaamisen kasvussa.
  • Räätälöityjä, yrityskohtaisia koulutuksia yrityksen tarpeisiin pohjautuen sekä eri organisaatioiden työntekijöille suunniteltuja maksullisia koulutuksia, joissa mahdollistuu myös toisilta oppiminen monialaisissa ryhmissä.

Olemme mukana työelämänkumppaneidemme kanssa useissa tutkimus- ja kehitystoiminnoissa. Meillä on kyky yhdistää erilaisia tieteenaloja ja toimintatapoja, tehdä nopeita kokeiluja ratkaisujen löytämiseksi sekä kilpailuetujen luomiseksi ja edistämiseksi.

Julkaisemme hankkeiden tuloksia jatkuvasti verkkosivuillamme.

Yritykselläni on tarve

Haluaisin kuulla enemmän Laurean tarjoamista yrityspalveluista

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt myös tietosuojaselosteen ehdot.