Siirry sisältöön

Kuinka voimme auttaa?


Olemme kuudella kampuksella Uudellamaalla toimiva ammattikorkeakoulu.  Yhteisöömme kuuluu noin 7 400 opiskelijaa, 550 henkilökunnan jäsentä sekä yli 26 000 alumnia.

Koulutusaloihimme kuuluvat liiketalous, tietojenkäsittely, rikosseuraamusala, sosiaali- ja terveysala, matkailu- ja ravitsemusala ja turvallisuusala.   
 
Tarjoamme yrityksille

  • Monipuolisia palveluita yrityksesi tarpeisiin. Voit myös hyödyntää opiskelijoidemme osaamista yrityksesi kehittämiseen.
  • Korkeakoulutasoisia koulutuksia, joilla vastataan asiakkaiden tarpeisiin muuttuvassa maailmassa. Olemme mukana organisaatioiden henkilöstön oppimisessa ja osaamisen kasvussa.
  • Räätälöityjä, yrityskohtaisia koulutuksia yrityksen tarpeisiin pohjautuen sekä eri organisaatioiden työntekijöille suunniteltuja maksullisia koulutuksia, joissa mahdollistuu myös toisilta oppiminen monialaisissa ryhmissä.

Olemme mukana työelämänkumppaneidemme kanssa useissa tutkimus- ja kehitystoiminnoissa. Meillä on kyky yhdistää erilaisia tieteenaloja ja toimintatapoja, tehdä nopeita kokeiluja ratkaisujen löytämiseksi sekä kilpailuetujen luomiseksi ja edistämiseksi.

Julkaisemme hankkeiden tuloksia jatkuvasti verkkosivuillamme.

Yritykselläni on tarve