https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=28<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Yläbanner/Porvoo.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Laurea Porvoo 

Laurea Porvoo toimii Porvoo Campuksen tiloissa, joka edustaa uudenlaista oppimisen ja innovaatioiden monialaista keskittymää Porvoon länsirannalla. Toiminta Porvoo Campuksella alkoi tammikuussa 2011.


Porvoo Campuksella toimivat yhdessä Laurean ja HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulujen paikalliset yksiköt. Yhdessä yksiköt muodostavat noin 1300 opiskelijan monialaisen oppimisyhteisön. Campuksen toiminta perustuu avoimeen ja innovatiiviseen tapaan oppia ja opiskella. Opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä on moderni teknologia.

Ammattikorkeakoulujen lisäksi Porvoo Campuksella sijaitsee Porvoon kaupungin sivistystoimi ja sekä Amica -ravintola, joka tarjoaa lounas-, opiskelijalounas- ja kahvilapalveluita.


Porvoo Campukselle pääsee helposti autolla tai linja-autolla.


Pysäköintipaikkoja on varattu vierailijoille, opiskelijoille sekä henkilökunnalle (vain pysäköintiluvalla). Vierailijat saavat väliaikaisen, päivän voimassa olevan luvan Porvoo Campuksen infosta.


Taidetehtaankadun varrella olevat pysäköintipaikat ovat maksullisia. Kävelymatkan päässä sijaitsee lisää maksuttomia pysäköintipaikkoja, esim. Hellbergin hallin vieressä olevalla hiekkakentällä (S-marketin edustalla), jonne ajetaan Hevosenkengänkadun kautta.

Koulutukset

Porvoon kampuksella opiskellaan sairaanhoitajaksi. Sairaanhoitajan tehtävänä on edistää terveyttä ja ehkäistä sairauksia. Teoriatiedon ja käytännön taitojen lisäksi hoitotyön asiantuntija osaa neuvoa ja tukea sekä potilasta että tämän omaisia sekä osaa kehittää omaa työtään. Hoitotyössä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta. Ammattitaitoon kuuluu tärkeänä osana hyvinvointiteknologian hallitseminen ja yhteiskunnan tulevaisuuden ennakoiminen.

Laurea profiloituu Suomen suurimpana sairaanhoitajien kouluttajana tuottaen  laaja-alaisen ydinosaamisen, joka vastaa terveydenhuollon ajassa muuttuviin tarpeisiin. Laureassa osaamista täydennetään opiskelijan valinnan mukaan akuuttihoitotyöhön, mielenterveys, kriisi- ja päihdehoitotyöhön, ikääntyvien terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen, avoterveydenhuollon vastaanottotoimintaan ja sähköisten palveluiden hallintaan sekä potilas- ja henkilöstöturvallisuuteen.

Sairaanhoitajakoulutukseen sisältyy runsaasti harjoittelua sosiaali- ja terveydenhuollon erilaisissa toimintaympäristöissä ja työelämän kehittämisprojekteissa.

Sairaanhoitajat sijoittuvat useimmiten erikoissairaanhoitoon, perusterveydenhuoltoon sekä julkisen että yksityisen työnantajan palvelukseen. Sairaanhoitajan tutkinto mahdollistaa myös työskentelyn EU-alueella ilman lisäkoulutusta.
Lisäksi sairaanhoitajia tarvitaan asiantuntijoina ja konsultteina esimerkiksi suunnittelu- ja koulutustehtävissä. Oman yrityksen perustaminen on hoitotyön asiantuntijalle yhä tavallisempaa.

Porvoon kampuksella voi myös opiskella sosionomiksi. Lue lisää sosionomikoulutuksesta.

 

Oppimisympäristö ja kirjasto

Porvoonjoen länsirannalla sijaitseva Porvoo Campus on ainutlaatuisen suunnitteluprosessin tulos, johon ovat ottaneet osaa talon  käyttäjät yhdessä talon suunnittelijoiden, arkkitehtien ja sisustajien kanssa. Tämä kampus on suunniteltu kohtaamisia ja oppimista varten. Tästä kertovat monikäyttöiset, muunneltavat, avoimet ja valoisat tilat sekä inspiroiva ja tarkkaan mietitty sisustus.
Siren arkkitehdit Oy:n suunnittelema ja Sistem Oy:n sisustama kampus edustaa uudenlaista ajattelua ja tilan käyttöä. Sekä itse toimintaa että tilan käyttöä kuvaavat avoimuus ja kohtaamiset, joilla halutaan edistää yhdessä oppimista ja osaamisen jakamista.


Porvoo Campuksen toimintaa kuvaa yhdessä oppiminen ja tekeminen työelämälähtöisissä hankkeissa. Campus on myös päivittäin avoinna yleisölle ja tarjoaa heidän käyttöön viihtyisän ravintolan, laajan ammattikirjaston sekä monia mukavia kohtaamispaikkoja.
Porvoo Campuksen toimintakonseptiin kuuluu läheinen yhteistyö elinkeinoelämän kanssa. Tämä yhteistyö konkretisoituu muun muassa yritysten ja yhteisöjen kanssa tehtävässä Nimikkotilayhteistyössä.


Porvoo Campus kirjasto on Laurea-ammattikorkeakoulun ja HAAGA-HELIA:n yhteinen kirjasto. Kokoelmassa on liiketalouden, matkailun ja terveysalan kirjallisuutta ja lehtiä. Käytössä on myös laaja ja monipuolinen opiskelua tukeva elektroninen kokoelma sekä langaton verkko. Porvoo Campus kirjasto on valoisa ja rauhallinen tila tietokoneineen. Opiskelijoille on tarjolla kampuksen eri kerroksissa on lukuisia ryhmätyöskentelytiloja, sekä toisessa kerroksessa on hiljaista työskentelyä varten erillinen työhuone.

Tietoa elämisen kustannuksista

Opiskelijana voit Porvoossa hakea asuntoa Porvoon opiskelija-asuntojen kautta, www.porvoonopiskelija-asunnot.fi.
Opiskelijana saat alennuksia linja-auto- ja junamatkoista VR:n ja Matkahuollon yhteisellä kortilla sekä HSL:n matkakortilla (ainoastaan opiskelijat jotka asuvat vakituisesti HSL:n seutulippualueella).


Ruokailumahdollisuuden järjestää FazerAmica -ravintola. Porvoo Campuksen ravintola myy lounaan opiskelijahintaan niille opiskelijoille, jotka esittävät maksaessaan voimassaolevan opiskelijakortin tai ateriatukikortin.


Porvoo Campuksen läheisyydessä sijaitsee myös Taidetehdas, josta löytyy kauppakuja lukuisilla liikkeillä, BioRex -elokuvateatteri ja eri kahviloita ja ravintoloita. Myös ruokakaupat S-Market ja Lidl, sekä Alko löytyvät läheltä. Lähin OTTO-automaatti sijaitsee S-Marketissa.

 

 

 

​Yhteystiedot

Taidetehtaankatu 1
06100  Porvoo
Puh. (09) 8868 7600

Aukioloajat

ma-to  klo 7.30 - 20.00
pe klo 7.30 - 18.00

Porvoo kampuksen yhteyshenkilönä toimii yhteinen info, jota hoitaa Haaga-Helia ja SOL.

Aukioloajat kesällä 2017

Kampuksen ulko-ovet ja info ovat avoinna seuraavasti:
vko 23 klo 7.30-18.00
vko 24 klo 8.00-16.00
Ovet ja info suljettuina 19.6.-6.8.
vko 32 klo 8.00-16.00
vko 33 klo 7.30-18.00
vko 34 normaalit aukioloajat

Yhteystiedot kampuksen infoon

porvooinfo@haaga-helia.fi
Puh. 040 4887444

Laurean opintotoimistojen aukioloajat

Kirjasto

libporvoo@laurea.fi

Kirjastojen aukioloajat

 

 

Porvoohttps://www.laurea.fi/update/Lists/Kampukset/DispForm.aspx?ID=7PorvooTaidetehtaankatu 1, Porvoo

 Tiedotteet

 

 

Porvoon kampuksella sosionomit ja sairaanhoitajat opiskelevat yhdessä monimuotoisestihttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Porvoon-kampuksella-sosionomit-ja-sairaanhoitajat-opiskelevat-yhdessä-monimuotoisesti.aspx2017-09-13T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/ILONA_terveyspiste.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Porvoon kampuksella sosionomit ja sairaanhoitajat opiskelevat yhdessä monimuotoisesti
Syksyn yhteishaussa tarjolla yli 800 opiskelupaikkaa Laureassahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Syksyn-yhteishaussa-tarjolla-yli-800-opiskelupaikkaa-Laureassa.aspx2017-09-03T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/DSC_4606v2.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Syksyn yhteishaussa tarjolla yli 800 opiskelupaikkaa Laureassa
Teknologian mahdollisuudet hyvinvoinnin edistäjänä ja palveluiden uudistajana –seminaari Porvoo Campuksellahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Teknologian-mahdollisuudet-hyvinvoinnin-edistäjänä-ja-palveluiden-uudistajana-–-seminaari-Porvoo-Campuksella.aspx2017-04-18T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Hyvinvointiteknologiaseminaari.JPG" width="4361" style="BORDER:0px solid;" />Teknologian mahdollisuudet hyvinvoinnin edistäjänä ja palveluiden uudistajana –seminaari Porvoo Campuksella

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot