https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=28<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Yläbanner/Porvoo.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Laurea Porvoo 

Laurea Porvoo toimii Porvoo Campuksen tiloissa, joka edustaa uudenlaista oppimisen ja innovaatioiden monialaista keskittymää Porvoon länsirannalla. Toiminta Porvoo Campuksella alkoi tammikuussa 2011.


Porvoo Campuksella toimivat yhdessä Laurean ja HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulujen paikalliset yksiköt. Yhdessä yksiköt muodostavat noin 1300 opiskelijan monialaisen oppimisyhteisön. Campuksen toiminta perustuu avoimeen ja innovatiiviseen tapaan oppia ja opiskella. Opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä on moderni teknologia.

Ammattikorkeakoulujen lisäksi Porvoo Campuksella sijaitsee Porvoon kaupungin sivistystoimi ja sekä Amica -ravintola, joka tarjoaa lounas-, opiskelijalounas- ja kahvilapalveluita.


Porvoo Campukselle pääsee helposti autolla tai linja-autolla.


Pysäköintipaikkoja on varattu vierailijoille, opiskelijoille sekä henkilökunnalle (vain pysäköintiluvalla). Vierailijat saavat väliaikaisen, päivän voimassa olevan luvan Porvoo Campuksen infosta.


Taidetehtaankadun varrella olevat pysäköintipaikat ovat maksullisia. Kävelymatkan päässä sijaitsee lisää maksuttomia pysäköintipaikkoja, esim. Hellbergin hallin vieressä olevalla hiekkakentällä (S-marketin edustalla), jonne ajetaan Hevosenkengänkadun kautta.

Koulutukset

Porvoon kampuksella opiskellaan sairaanhoitajaksi. Sairaanhoitajan tehtävänä on edistää terveyttä ja ehkäistä sairauksia. Teoriatiedon ja käytännön taitojen lisäksi hoitotyön asiantuntija osaa neuvoa ja tukea sekä potilasta että tämän omaisia sekä osaa kehittää omaa työtään. Hoitotyössä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta. Ammattitaitoon kuuluu tärkeänä osana hyvinvointiteknologian hallitseminen ja yhteiskunnan tulevaisuuden ennakoiminen.
Sairaanhoitajakoulutukseen sisältyy runsaasti harjoittelua sosiaali- ja terveydenhuollon erilaisissa toimintaympäristöissä ja työelämän kehittämisprojekteissa.
Porvoossa saat mahdollisuuden syventää osaamistasi yrittäjyydessä sosiaali- ja terveysalalla, eTerveyspalveluista ja sairaanhoitajan itsenäisessä ohjaustoiminnassa.
Sairaanhoitajat sijoittuvat useimmiten erikoissairaanhoitoon, perusterveydenhuoltoon sekä julkisen että yksityisen työnantajan palvelukseen. Sairaanhoitajan tutkinto mahdollistaa myös työskentelyn EU-alueella ilman lisäkoulutusta.
Lisäksi sairaanhoitajia tarvitaan asiantuntijoina ja konsultteina esimerkiksi suunnittelu- ja koulutustehtävissä. Oman yrityksen perustaminen on hoitotyön asiantuntijalle yhä tavallisempaa.

Kampuksella voi myös opiskella sosionomiksi. Lue lisää sosionomikoulutuksesta.

 

Oppimisympäristö ja kirjasto

Porvoonjoen länsirannalla sijaitseva Porvoo Campus on ainutlaatuisen suunnitteluprosessin tulos, johon ovat ottaneet osaa talon  käyttäjät yhdessä talon suunnittelijoiden, arkkitehtien ja sisustajien kanssa. Tämä kampus on suunniteltu kohtaamisia ja oppimista varten. Tästä kertovat monikäyttöiset, muunneltavat, avoimet ja valoisat tilat sekä inspiroiva ja tarkkaan mietitty sisustus.
Siren arkkitehdit Oy:n suunnittelema ja Sistem Oy:n sisustama kampus edustaa uudenlaista ajattelua ja tilan käyttöä. Sekä itse toimintaa että tilan käyttöä kuvaavat avoimuus ja kohtaamiset, joilla halutaan edistää yhdessä oppimista ja osaamisen jakamista.


Porvoo Campuksen toimintaa kuvaa yhdessä oppiminen ja tekeminen työelämälähtöisissä hankkeissa. Campus on myös päivittäin avoinna yleisölle ja tarjoaa heidän käyttöön viihtyisän ravintolan, laajan ammattikirjaston sekä monia mukavia kohtaamispaikkoja.
Porvoo Campuksen toimintakonseptiin kuuluu läheinen yhteistyö elinkeinoelämän kanssa. Tämä yhteistyö konkretisoituu muun muassa yritysten ja yhteisöjen kanssa tehtävässä Nimikkotilayhteistyössä.


Porvoo Campus kirjasto on Laurea-ammattikorkeakoulun ja HAAGA-HELIA:n yhteinen kirjasto. Kokoelmassa on liiketalouden, matkailun ja terveysalan kirjallisuutta ja lehtiä. Käytössä on myös laaja ja monipuolinen opiskelua tukeva elektroninen kokoelma sekä langaton verkko. Porvoo Campus kirjasto on valoisa ja rauhallinen tila tietokoneineen. Opiskelijoille on tarjolla kampuksen eri kerroksissa on lukuisia ryhmätyöskentelytiloja, sekä toisessa kerroksessa on hiljaista työskentelyä varten erillinen työhuone.

Tietoa elämisen kustannuksista

Opiskelijana voit Porvoossa hakea asuntoa Porvoon opiskelija-asuntojen kautta, www.porvoonopiskelija-asunnot.fi.
Opiskelijana saat alennuksia linja-auto- ja junamatkoista VR:n ja Matkahuollon yhteisellä kortilla sekä HSL:n matkakortilla (ainoastaan opiskelijat jotka asuvat vakituisesti HSL:n seutulippualueella).


Ruokailumahdollisuuden järjestää FazerAmica -ravintola. Porvoo Campuksen ravintola myy lounaan opiskelijahintaan niille opiskelijoille, jotka esittävät maksaessaan voimassaolevan opiskelijakortin tai ateriatukikortin.


Porvoo Campuksen läheisyydessä sijaitsee myös Taidetehdas, josta löytyy kauppakuja lukuisilla liikkeillä, BioRex -elokuvateatteri ja eri kahviloita ja ravintoloita. Myös ruokakaupat S-Market ja Lidl, sekä Alko löytyvät läheltä. Lähin OTTO-automaatti sijaitsee S-Marketissa.

 

 

 

​Yhteystiedot

Taidetehtaankatu 1
06100  Porvoo
Puh. (09) 8868 7600

Aukioloajat

ma-pe  klo 7.30 - 20.00
01.10.2016 alkaen perjantaisin
avoinna klo 18.00 asti

Porvoo Campuksen yhteyshenkilönä toimii yhteinen info, jota hoitaa Haaga-Helia ja SOL.

Yhteystiedot kampuksen infoon

porvooinfo@haaga-helia.fi
Puh. 040 4887444

Laurean opintotoimistojen aukioloajat

 

 

Porvoohttps://www.laurea.fi/update/Lists/Kampukset/DispForm.aspx?ID=7PorvooTaidetehtaankatu 1, Porvoo

 Tiedotteet

 

 

Teknologian mahdollisuudet hyvinvoinnin edistäjänä ja palveluiden uudistajana –seminaari Porvoo Campuksellahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Teknologian-mahdollisuudet-hyvinvoinnin-edistäjänä-ja-palveluiden-uudistajana-–-seminaari-Porvoo-Campuksella.aspx2017-04-18T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Hyvinvointiteknologiaseminaari.JPG" width="4361" style="BORDER:0px solid;" />Teknologian mahdollisuudet hyvinvoinnin edistäjänä ja palveluiden uudistajana –seminaari Porvoo Campuksella
Kansainvälisellä viikolla teemana monikulttuurinen viestintähttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Kansainvalisella-viikolla-teemana-monikulttuurinen-viestinta.aspx2017-04-11T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/IMG_0554.JPG" style="BORDER:0px solid;" />Kansainvälisellä viikolla teemana monikulttuurinen viestintä
”Sote-uudistus on todellisuutta jo 2 vuoden kuluttua”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Sote-uudistus-on-todellisuutta-jo-2-vuoden-kuluttua.aspx2017-01-11T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Kari%20Haavisto%20sote%20Porvoo%20Laurea.jpg" style="BORDER:0px solid;" />”Sote-uudistus on todellisuutta jo 2 vuoden kuluttua”

 Tapahtumat

 

 

MORFEUS-hankkeen tulosten julkistusseminaarihttps://www.laurea.fi/tapahtumat/Sivut/MORFEUS-hankkeen-tulosten-julkistusseminaari.aspxMORFEUS-hankkeen tulosten julkistusseminaari2017-05-10T10:00:00Z

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot