Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Trainers' Housen kanssa

Trainers' House yrityksenä

Trainers’ House on konsulttiyritys, joka auttaa yrityksiä läpiviemään muutoksia organisaatiossa. Yritys toimii n. 160 henkilön voimin Helsingissä, Turussa sekä Oulussa.

Avainkumppaniyhteistyön tuloksia

Yhteistyötä tehdään mm. rekrytoinnin, valmennuksien ja luentovierailujen muodossa. Suunnitteilla on myös opiskelijaprojektien hyödyntäminen yhteistyössä.

Opiskelijatarina: töissä Trainer's Housella

Trainers’ House on henkilökohtaisen valmentautumisen pioneeri ja edelläkävijä Suomessa. Trainers’ House auttaa niin johtajia, esimiehiä kuin muitakin arjen ammattilaisia eteenpäin matkalla oman alansa huipuiksi ja ennen kaikkea paremmaksi versioksi itsestään. Helsingin pääkonttorin rekrytoinnista ja oppilaitosyhteistyöstä vastaava Vilma-Juulia Pitkänen kertoo, että korkeakouluyhteistyö on yritykselle ensisijaisen tärkeää:

- Rekrytoimme pääasiassa korkeakouluopiskelijoita, ja yhteistyö korkeakoulujen kanssa merkitsee meille todella paljon. Näemme korkeakouluopiskelijat potentiaalisina tulevaisuuden tekijöinä.

Yhteistyö Trainers’ Housen ja Laurean välillä on ollut käynnissä jo pidempään ennen avainkumppanuutta. Yhteistyötä on tehty esimerkiksi luentovierailujen ja rekrytoinnin muodossa.

- Avainkumppanuuden tavoitteena on aktivoida ja systematisoida yhteistyötä, Vilma-Juulia Pitkänen kertoo.

Avainkumppanuuden myötä yhteistyötä jatketaan rekrytoinnin, kurssivierailujen, virtuaalitapahtumien sekä erilaisten valmennusten parissa. Suunnitteilla on laajentaa yhteistyötä myös opiskelijaprojekteihin. 

- Olemme avoimia kaikelle mahdolliselle yhteistyölle, Vilma-Juulia Pitkänen kertoo.

Yhteistyön tuloksia

Lisätietoja: