Siirry sisältöön

Trainers’ House ja Laurea sopivat avainkumppanuudesta

Trainers’ House on erikoistunut auttamaan yrityksiä läpiviemään muutoksia organisaatiossa.

Takarivissä vasemmalla Trainers' Housen toimitusjohtaja Arto Heimonen sekä edessä vasemmalta Vilma-Juulia Pitkänen ja Emilia Pyyrö ottivat Laurean vastaan Trainers' Housen toimistolla kesäkuussa 2021.

Laurea on solminut avainkumppanuussopimuksen muutosyhtiö Trainers’ Housen kanssa. Trainers’ House on konsulttiyritys, joka auttaa yrityksiä läpiviemään muutoksia organisaatiossa. Yritys toimii n. 160 henkilön voimin Helsingissä, Turussa sekä Oulussa. Helsingin pääkonttorin rekrytoinnista ja oppilaitosyhteistyöstä vastaava Vilma-Juulia Pitkänen kertoo, että korkeakouluyhteistyö on yritykselle ensisijaisen tärkeää:

- Rekrytoimme pääasiassa korkeakouluopiskelijoita, ja yhteistyö korkeakoulujen kanssa merkitsee meille todella paljon. Näemme korkeakouluopiskelijat potentiaalisina tulevaisuuden tekijöinä.

Avainkumppanuudella systemaattista yhteistyötä

Yhteistyö Trainers’ Housen ja Laurean välillä on ollut käynnissä jo pidempään ennen avainkumppanuutta. Yhteistyötä on tehty esimerkiksi luentovierailujen ja rekrytoinnin muodossa. Rekrytoinnin lisäksi yhteistyötä jatketaan kurssivierailujen, virtuaalitapahtumien sekä erilaisten valmennusten parissa. Avainkumppanuuden myötä yhteistyötä voidaan laajentaa myös opiskelijaprojekteihin. 

- Avainkumppanuuden tavoitteena on aktivoida ja systematisoida yhteistyötä, Vilma-Juulia Pitkänen kertoo.
- Olemme avoimia kaikelle mahdolliselle yhteistyölle.

”Uskomme vahvasti nuoriin”

Trainers’ Housella tiiviiseen korkeakouluyhteistyöhön panostetaan, sillä yhtiö rekrytoi jatkuvasti korkeakouluopiskelijoita osa-aikaisiksi työntekijöiksi opintojen oheen. Vilma-Juulia Pitkäsen mukaan opiskelijan etenemismahdollisuuden ovat laajat.

- Uskomme vahvasti nuoriin, ja annamme heille mahdollisuuksia, haasteita ja vastuuta rohkeasti.

Trainers’ Housen Growth Academy -valmennusohjelma tarjoaa opiskelijoille käytännön työn ja korkeakouluopintojen täydennykseksi bisnesmaailmaan ja yrittäjyyteen liittyvää valmennusta. Valmentaja on yhtiön perustaja Jari Sarasvuo.  Vilma-Juulia Pitkänen kuvaileekin, että kokemus keskisuuren pörssiyhtiön toiminnasta on hyödyksi opiskelijalle.

- Oman alan työkokemuksen saaminen jo opintojen aikana on etulyöntiasema sitten, kun valmistuu.

Laurean avainkumppanuusmalli tarjoaa ammattikorkeakoulun kumppaneille laaja-alaista ja systemaattista yhteistyötä Laurean eri koulutusten kanssa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa. Lue lisää avainkumppanuudesta.

Lisätietoja: