Siirry sisältöön

Avainkumppanuus RTV-yhtymän kanssa

RTV on Suomen johtava yksityisessä omistuksessa oleva maali- ja pintamateriaalituotteiden erikoisliike. RTV:llä on 31 omaa myymälää 30:llä eri paikka-kunnalla. Myymälät ovat pääosin keskittyneet Etelä-Suomeen. RTV:n maahantuonnin tuotteita on tarjolla asiakkaille valta-kunnallisesti koko maan kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta. Henkilöstöön kuuluu yli 600 alan ammattilaista.

Yhteistyö Laurean kanssa

RTV on toteuttanut mm. yhteisen opiskelijaprojektin Hyvinkään kampuksen liiketalouden opiskelijoiden kanssa. 

Avainkumppanimme RTV

RTV-Yhtymä Oy on suomalainen maaleja ja muita sisustuksessa tarvittavia pintamateriaaleja myyvä tukku- ja vähittäiskauppaketju ja maahantuoja.

70-vuotiaan perheyrityksen tarina alkoi vuonna 1951 nimellä Riihimäen Tapetti ja Väri. Tänä päivänä yrityksellä on toimintaa ympäri Suomen ja työntekijöitä noin 700.

Käytännössä yhteistyö Laurean ja RTV-Yhtymän kesken käynnistyy syksyn aikana. Lähtökohtana on kaksisuuntainen, molempia hyödyttävä yhteistyö:

-    Meille tärkeintä on, että opimme yhteistyön myötä jotain uutta, kuvailee RTV-Yhtymän toimitusjohtaja Mikael Forss.
-    Opiskelijoilla on hallussaan uusin tieto ja osaaminen. Vaikka olemme jo 70-vuotias yritys, niin haluamme silti elää ajassa ja tarttua nykyhetken haasteisiin.

"Meille tärkeintä on oppia yhteistyön myötä jotain uutta"
toimitusjohtaja Mikael Forss.

Toisaalta RTV-Yhtymä haluaa olla tuomassa opiskelijoille näkemystään työelämän todellisuudesta erityisesti kaupan alalta. Suurena yrityksenä RTV tarjoaa myös monenlaisia erilaisia työtehtäviä. Yritys vastaa itse niin logistiikastaan, hankinnoista, taloushallinnosta ja HR:stä.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: