Siirry sisältöön

Tukku- ja vähittäiskauppaketju RTV-Yhtymä avainkumppaniksi

RTV on Suomen johtava yksityisessä omistuksessa oleva maali- ja pintamateriaalituotteiden erikoisliike.

Kuvassa RTV-Yhtymän toimitusjohtaja Mikael Forss (2. vasemmalta), henkilöstöpäällikkö Heidi Juonela (3. oikealta) sekä RTV:n kiinteistöistä vastaava, 3. polven yrittäjä Lauri Juonela (2. oikealta).

Riihimäellä pääkonttoriaan pitävä RTV-Yhtymä Oy ja Laurea ovat sopineet avainkumppanuudesta. RTV-Yhtymä Oy on suomalainen maaleja ja muita sisustuksessa tarvittavia pintamateriaaleja myyvä tukku- ja vähittäiskauppaketju ja maahantuoja.

70-vuotiaan perheyrityksen tarina alkoi vuonna 1951 nimellä Riihimäen Tapetti ja Väri. Tänä päivänä yrityksellä on toimintaa ympäri Suomen ja työntekijöitä noin 700.

Käytännössä yhteistyö Laurean ja RTV-Yhtymän kesken käynnistyy syksyn aikana. Lähtökohtana on kaksisuuntainen, molempia hyödyttävä yhteistyö:

-    Meille tärkeintä on, että opimme yhteistyön myötä jotain uutta, kuvailee RTV-Yhtymän toimitusjohtaja Mikael Forss.
-    Opiskelijoilla on hallussaan uusin tieto ja osaaminen. Vaikka olemme jo 70-vuotias yritys, niin haluamme silti elää ajassa ja tarttua nykyhetken haasteisiin.

Toisaalta RTV-Yhtymä haluaa olla tuomassa opiskelijoille näkemystään työelämän todellisuudesta erityisesti kaupan alalta. Suurena yrityksenä RTV tarjoaa myös monenlaisia erilaisia työtehtäviä. Yritys vastaa itse niin logistiikastaan, hankinnoista, taloushallinnosta ja HR:stä.

-    Harva yritys toimii kuten me eli me teemme itse lähes kaiken, jatkaa RTV-Yhtymän henkilöstöpäällikkönä toimiva, toisen polven yrittäjä Heidi Juonela.
-    Kaupanteko ja myynti ovat totta kai meidän toimintamme sydän ja myös niillä alueilla on monenlaisia tehtäviä tarjolla. Ylipäänsä kaupan ala ja sen monipuolisuus on asia, jota haluamme yhteistyön myötä tehdä tutuksi.

Tutustu Laurean avainkumppanuusmalliin ja muihin avainkumppaneihimme.

Lisätietoja: