Siirry sisältöön

Avainkumppanuus OP Uudenmaan kanssa

OP Uusimaa yrityksenä

Toimimme asiakkaidemme talouden elämänkumppanina tarjoten yli 600 000 henkilö- ja yritysasiakkaallemme monipuolisia pankki-, sijoitus- vakuutus- ja kiinteistönvälityspalveluita 1200 ammattilaisen voimin. 

Yhteistyö Laurean kanssa

Yhteistyö Uudenmaan Osuuspankin kanssa keskittyy erityisesti työharjoitteluihin ja tulevaisuuden osaajien rekrytointiin.

Avainkumppanimme OP Uusimaa

Lähtökohtana avainkumppanuusyhteistyölle Laurean kanssa onkin ollut se, että OP Uusimaa haluaa tarjota opiskelijoille kiinnostavia työmahdollisuuksia niin opintojen aikana kuin valmistumisen jälkeenkin. Esimerkiksi kesäksi 2023 palkataan Uudenmaan alueelle lähes 70 kesätyöntekijää. Sen lisäksi pankki rekrytoi jatkuvasti finanssialan tulevaisuuden osaajia niin määräaikaisiin kuin vakituisiin työtehtäviin eri liiketoiminta-alueille. 

- Olemme iloksemme saaneet työyhteisöömme osaavia ja motivoituneita työntekijöitä Laureasta monenlaisilla eri taustoilla, joilla on kykyä ja halua jatkuvaan oppimiseen sekä osaamiseen kehittämiseen. Meille erityisen kiinnostavia koulutusohjelmia ovat esimerkiksi liiketalous, oikeudellisen osaamisen koulutus, riskienhallinta sekä kyberturvallisuus, kertoo yhteistyöstä Laurean kanssa vastaava HR-päällikkö Jani Mikanmaa.

OP Uusimaan tavoitteena on tehdä Laurean kanssa pitkäjänteistä ja suunnitelmallista oppilaitosyhteistyötä. Oppilaitosyhteistyön tarkoituksena on tarjota opiskelijoille oivalluksia finanssialan tarjoamista mielenkiintoisista ja monipuolisista uramahdollisuuksista sekä tehdä OP Uusimaata tutuksi tulevaisuuden ammattilaisten keskuudessa. 

Lisätietoa OP Uusimaasta ja heidän tarjoamistaan monipuolisista uramahdollisuuksista löydät OP Uusimaan urasivustolta

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: