Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Nivoksen kanssa

Nivos yrityksenä

Nivos tarjoaa asumista ja yrittäjyyttä helpottavia tuotteita ja palveluita, jotta asiakkaat voivat huoletta keskittyä heille tärkeisiin asioihin.

Koko konsernin monipuoliseen toimintaan kuuluu: energiaverkot, energia- ja lämmitysratkaisut, netti sekä vesihuolto. Nivos Oy:n tytäryhtiöitä ovat Nivos Energia Oy, Nivos Palvelut Oy, Nivos Verkot Oy ja Nivos Vesi ja Lämpö Oy. Nivos-konsernin omistaa Mäntsälän kunta.

Yhteistyö Laurean kanssa

Laurean liiketalouden opiskelijat ovat mm. toteuttaneet asiakasymmärrykseen liittyvän projektin Nivokselle. 

Nivos Oy on Mäntsälän kunnan omistama konserni, jonka toiminnassa yhdistyy laaja-alainen osaaminen eri toimialoista: vesi, lämpö, kaasu, sähkö, valokuitu ja energiaratkaisut. Nivos Oy:n tytäryhtiöitä ovat Nivos Energia Oy, Nivos Palvelut Oy, Nivos Verkot Oy ja Nivos Vesi ja Lämpö Oy.  

Nivoksen toiminta-ajatuksena on nivoa yhteen asumista ja yrittäjyyttä helpottavia tuotteita ja palveluita. Alueen asukkaita, yrittäjiä ja julkishallintoa palvelevana paikallisena yrityksenä Nivos voi vaikuttaa merkittävästi siihen, millaista tulevaisuuden elinympäristöä yhdessä rakennetaan.  

Laurean ja Nivoksen välinen kumppanuus alkoi syksyllä 2021 tehdyllä erillisellä projektilla, jossa haettiin uutta kasvua sähkönmyynnin toimintamallin. Laurikainen kertoo, että hyvin mennyt ja tuloksellinen kehittämisprojekti sytytti kipinän yhteistyön syventämiselle: - Halusimme jatkaa Laurean kanssa projektilla, jossa keskitytään Nivoksen tunnettuuden kasvattamisen ja asiakkaan kuulemiseen. Projekti käynnistyy nyt maaliskuussa.  

Yhteistyöltä Laurean kanssa Nivos odottaa uusien ja ennakkoluulottomien näkökulmien ja toimintamallien löytämistä muutoin perinteiseen toimintaan. Kehittämisprojektissa kerätään tietoa Nivoksen asiakkaiden kokemuksista ja kartoitetaan toiveita tulevaisuuden palveluiden suhteen.

Yhteistyön avulla Nivos haluaa tarjota mahdollisuuden Laurean opiskelijoille verkostoitumiseen ja uuteen toimialaan tutustumiseen.  

- Tarjoamme Laurean opiskelijoille mahdollisuuden ottaa sosiaalista vastuuta omasta alueesta, osallistua työelämän aitoihin tapahtumiin ja tekemiseen ja sitä kautta kerryttää kokemusta ja näkemystä, kertoo Nivoksen myyntipäällikkö Iikka Laurikainen. 

Yhteistyömme tuloksia

Lisätietoja: