Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Länsi-Uudenmaan Säästöpankin kanssa

Länsi-Uudenmaan Säästöpankki yrityksenä

Länsi-Uudenmaan Säästöpankki mahdollistaa asiantuntijuudellaan asiakkaillensa paremman elämän. Länsi-Uudenmaan Säästöpankki antaa talouden valmennusta Lohjalla, Kirkkonummella, Nummelassa ja Karkkilassa.

Länsi-Uudenmaan säästöpankki on ihmisläheinen ja vastuullinen työnantaja, jonka toiminnassa korostuu paikallisuus, asiakasläheisyys ja henkilöstön jatkuva kehittäminen. 

Yhteistyö Laurean kanssa

Yhteinen projekti Laurean kanssa toteutettiin keväällä -23.

Länsi-Uudenmaan Säästöpankin ja Laurean välisellä yhteistyöllä varmistetaan oppimis- ja uramahdollisuuksien tarjoaminen.

- Haluamme kasvattaa opiskelijoiden tietoutta rahoitusalaan liittyen ja tarjota asiantuntijoitamme kertomaan Säästöpankin erityisosaamisesta sekä rahoitusalan eri teemoista, kertoo henkilöstöpäällikkö Katja Murfitt-Wrather. 

Yhteistyön taustalla vaikutti myös Länsi-Uudenmaan Säästöpankin halu helpottaa opiskelijoiden työllistymistä ja oman alan töiden löytämistä. 

-Meille on tärkeää olla tarjoamassa nuorille harjoittelupaikkoja ja kesätöitä toimialueellamme. Tästä syystä ilmoittelemme aktiivisesti JobTeaserissa harjoittelu- ja kesätyöpaikoista. 

Säästöpankki odottaa Laurean kanssa pitkäaikaista yhteistyötä ja uskoo, että yhteistyö tuo hyödyllisiä mahdollisuuksia molemmille osapuolille.  

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: