Siirry sisältöön

Länsi-Uudenmaan Säästöpankki Laurean avainkumppaniksi

Länsi-Uudenmaan Säästöpankki toimii suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin ja vaurastumisen vastuullisena edistäjänä.

Säästöpankin Katja Murfitt-Wrather (keskellä) tapasi laurealaisia.

Laurean ja Länsi-Uudenmaan Säästöpankin avainkumppanuus yhteistyö on käynnistynyt. Länsi-Uudenmaan Säästöpankki on taloudellisen hyvinvoinnin ja vaurastumisen vastuullinen edistäjä. Pankin palveluiden toiminnassa korostuu paikallisuus, sillä pankki pyrkii mahdollistamaan asiakkailleen paremman elämän, tarjoamaan parhaan mahdollisen säästöpankkikokemuksen ja olemaan mukana suomalaisten matkalla kohti taloudellista hyvinvointia. 

Länsi-Uudenmaan Säästöpankki on toiminut asiakkaidensa talouden kumppanina jo 200 vuoden ajan. Tällä hetkellä pankissa työskentelee 69 asiantuntijaa, jotka antavat talouden valmennusta Lohjan, Kirkkonummen, Nummelan sekä Karkkilan toimipisteissä. Työnantajana Länsi-Uudenmaan Säästöpankin toimintaa ohjaavia arvoja ovat ihmisläheisyys sekä vastuullisuus. Työyhteisönä pankki pyrkii olemaan avoin, ketterä ja jatkuvasti kehittyvä, jossa jokainen saa olla oma itsensä.

- Uskomme työyhteisöön, jossa ”yhdessä olemme enemmän”-ajatus toteutuu ja tiedostamme, että aidosti mukaan ottavan työyhteisön eteen tulee tehdä systemaattisesti töitä, kertoo henkilöstöpäällikkö Katja Murfitt-Wrather.

Yhteistyöllä varmistetaan oppimis- ja uramahdollisuuksien tarjoaminen

Laurea ja Länsi-Uudenmaan Säästöpankki sopivat avainkumppanuusyhteistyöstä joulukuussa 2022. Yhteistyön taustalla vaikutti Länsi-Uudenmaan Säästöpankin halu lisätä opiskelijoiden tietoutta itse pankista, sen toiminnasta sekä rahoitusalaan liittyvistä osa-alueista ja teemoista. 

- Haluamme kasvattaa opiskelijoiden tietoutta rahoitusalaan liittyen ja tarjota asiantuntijoitamme kertomaan Säästöpankin erityisosaamisesta sekä rahoitusalan eri teemoista esimerkiksi luentojen alustuksien muodossa. 

Toisaalta yhteistyön taustalla vaikutti myös Länsi-Uudenmaan Säästöpankin halu helpottaa opiskelijoiden työllistymistä ja oman alan töiden löytämistä. 

- Meille on tärkeää olla tarjoamassa nuorille harjoittelupaikkoja ja kesätöitä toimialueellamme. Tästä syystä ilmoittelemme aktiivisesti JobTeaserissa harjoittelu- ja kesätyöpaikoista, Murfitt-Wrather tiivistää. 

Yhteistyö on tiedon ja osaamisen jakamista

Yhteistyöhön Länsi-Uudenmaan Säästöpankki on lähtenyt hyvillä mielin. Yhteistyö onkin jo päässyt hyvään vauhtiin muun muassa kouluvierailujen muodossa, sillä pankki on esittäytynyt Laurean Lohjan kampuksen liiketalouden opiskelijoille ja ollut mukana Laurean UraFest-rekrytointitapahtumassa. Yhteinen projekti Laurean kanssa käynnistyi 8.2.2023.

- Odotamme Laurean kanssa pitkäaikaista yhteistyötä ja uskomme, että yhteistyö tuo hyviä oppimis- ja uramahdollisuuksia opiskelijoille ja osaavia työntekijöitä pankille.

 

Lisätietoja: