Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Laurean kanssa

Kespro yrityksenä

Kespron asiakkaita ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. Noutotukut palvelevat ympäri Suomea, lisäksi Keskon koko Suomen kattava logistiikka- ja jakeluverkosto toimittaa tilatut tuotteet perille toimitettuna. Kespro tarjoaa laajan, laadukkaan, varmuudella toimitettavan ja hinnaltaan kilpailukykyisen tukkuvalikoiman – ja sen lisäksi verrattoman palveluasenteen.

Yhteistyön tuloksia

Laurean opiskelijoita on ollut jo Kesprolla työharjoitteluissa ja Kespron asiantuntijat ovat myös vierailleet luennoimassa opintojaksoilla. Lisäksi yhteistyötä on tehty opiskelijaprojekteissa.

Avainkumppanimme Kespro

Kesko Oyj:n omistama Kespro on Suomen johtava foodservice-toimialan tukkukauppa, joka toimii sekä asiakasyritystensä että kuntien kumppanina. Kesprolla on 14 noutotukkua ympäri Suomea ja yrityksen palveluksessa työskentelee tällä hetkellä 550 työntekijää. Päätoimitalona toimii K-ryhmän K-Kampus Helsingin Kalasatamassa ja keskusvarasto sijaitsee Vantaalla. 

Asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjen hankintaratkaisuiden, toimitus- ja noutopalveluiden lisäksi Kespro tarjoaa ravintoloiden liiketoimintaa kehittäviä palveluja. Tahtotilana on tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja suositumpaa. 

- Alamme kärsii tällä hetkellä valtavasta työvoimapulasta ja ravintola-alan vetovoimaisuuden parantamiseksi tulisi jokaisen markkinalla toimijan tehdä lujasti töitä, kertoo Kespron kaupallinen johtaja Jerry Tiittala

- Yhteistyö oppilaitosten kanssa on osa pitkäaikaista sidosryhmätekemistämme ja Laurea alamme ammattilaisten kouluttajana tässä mielessä luonnollinen kumppani. Saimme hyvän vinkin Kalatukku E. Erikssonin Laurean kanssa alkaneesta yhteistyöstä ja tämän yhteistyön myötä virisi ajatus siitä, että voisimmeko Kesprossakin laajemmin miettiä yhteistyötä.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: