Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Keravan kanssa

Keravan kaupunki organisaationa

Keravan kaupungilla työskentelee noin 1400 ammattilaista. Keravalla toimintaa ja tekemistä ohjaavat ohjaavat paitsi kaupunkistrategia myös arvot: rohkeus, inhimillisyys ja osallisuus.

Yhteistyö Laurean kanssa

Ensimmäisessä vaiheessa yhteistyö käynnistyy mm. opiskelijaprojektilla Keravalla kesällä 2024 järjestettävään Uuden ajan rakentamisen festivaali URF:iin liittyen. 

Kerava on viihtyisä, runsaan 37 000 asukkaan kaupunki Keski-Uudellamaalla. Täällä on hyvä asua ja elää. Kaikkialle on lyhyt matka ja monipuolisten palveluiden äärelle pääsee helposti kävellen tai pyöräillen. Yhteydet naapurikuntiin ja pääkaupunkiseudulle ovat nopeat joko junalla tai omaa autoa käyttäen. 

Kodikkaan tunnelman lisäksi Keravalla voi nauttia tasokkaasta kulttuurista, taiteesta, urheiluelämyksistä sekä vehreistä virkistysalueista.

Vuonna 2024 Keravan kaupunki täyttää 100 vuotta.

Laurean ja Keravan kaupungin käytännön kumppanuus käynnistyy syksyn 2023 aikana ja tavoitteena on tehdä yhteistyötä muun muassa opintojaksoilla sekä tehdä tutuksi kaupungin työharjoittelumahdollisuuksia eri alojen opiskelijoille.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: