Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Kaarikeskuksen kanssa

Kaarikeskus yrityksenä

Kaarikeskus on Kaarikeskussäätiön ylläpitämä vanhusten ja vammaisten tuki- ja palvelukeskus, joka tarjoaa kodinomaista palveluasumista ja monipuolista virkistystoimintaa.

Kaarikeskus toimii yhteistyössä Vanhustyön Keskusliiton kanssa. Kaarikeskus on yhteiskunnallinen yritys, joka kantaa yhteiskunnallista vastuuta ja tuottaa yhteistä hyvää.

 

Avainkumppanuusyhteistyö Laurean kanssa

Laurea liiketalouden opiskelijat ovat toteuttaneet projekteja Kaarikeskuksen kanssa mm. viestintään ja sosiaalisen median hyödyntämiseen liittyen.

Kaarikeskus on Kaarikeskussäätiön ylläpitämä vanhusten ja vammaisten tuki- ja palvelukeskus, joka tarjoaa kodinomaista palveluasumista ja monipuolista virkistystoimintaa. Vuonna 1986 perustettu Kaarikeskussäätiö on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon säätiö, jonka tarkoituksena on parantaa ikääntyvien vireyttä ja omatoimista kotona asumista.

Kaarikeskus toimii Vihdin Nummelassa ja työllistää yli 60 työntekijää.

Laurean ja Kaarikeskuksen yhteistyössä korostuvat kaksi teemaa: työn kehittäminen Kaarikeskuksessa sekä osaavan työvoiman varmistaminen.

-    Haluamme Kaarikeskuksella kehittyä ja kehittää työtä, joten Laureasta saatava uusia tieto on arvokasta. Esimerkiksi sairaanhoitajaopiskelijat harjoitteluissaan meillä tuovat ihan arkipäivään uudenlaista näkemystä, kuvailee Kaarikeskuksen toimitusjohtaja Riitta Rahko.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: