Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Esrin kanssa

Esri Finland yrityksenä

Esri Finland on paikkatietoratkaisujen ja paikkatiedon hyödyntämisen asiantuntija sekä Esrin maailman johtavan paikkatieto-ohjelmiston edustaja Suomessa. Esriläisiä työskentelee Suomessa noin 60. 

Yhteistyö Laurean kanssa

Laurean ja Esrin välillä käynnistyy opintojaksoyhteistyöllä mm. Data-Driven Decision -making -opintojaksolla. Laurealla on käytössään ArcGIS-alustalisenssejä opetuksessa. Lisäksi Esri osallistuu UraFest 2024 -rekrytointitapahtumaan.

Esri Finland Oy on osa maailmanlaajuista Esri-verkostoa sekä maailman johtavan ArcGIS-paikkatietoalustan edustaja Suomessa. Esrillä työskentelee Suomessa noin 60 asiantuntijaa, joiden yhteisenä tavoitteena on auttaa asiakkaitaan menestymään ja rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta paikkatiedon avulla.

Oppilaitosyhteistyöllä Esri Finland haluaa olla mukana kehittämässä suomalaista työelämää ja varmistamassa, että koulutus ja työmarkkinat kohtaavat tulevaisuudessakin. Samalla he haluavat tukea paikkatieto-osaamisen kehittämistä Suomessa. Paikkatiedon hyödyntäminen osana opetusta on myös lähtökohtana avainkumppanuusyhteistyössä Laurean kanssa.

-          Uskomme, että yhteistyömme ansiosta tietoisuus paikkatiedon mahdollisuuksista kasvaa myös Laurean liiketalouden opiskelijoiden keskuudessa, kertoo Esri Finlandin palvelupäällikkö ja paikkatietoasiantuntija Riikka Jantunen.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: