Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Efecten kanssa

Efecte yrityksenä

Efecte on suomalainen, vuonna 1998 perustettu ohjelmistoyritys. Helsingin pörssissä listatulla yrityksellä on toimipisteitä Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Saksassa.

Avainkumppaniyhteistyön tuloksia

Design Sprintissä Laurean eri alojen opiskelijat kehittivät Efecten palvelujen B2B -prosesseja palvelumuotoilun ja yhteiskehittämisen keinoin.

Vuonna 1998 perustettu Efecten kotipaikka on Espoossa ja se työllistää tällä hetkellä hieman yli 100 työntekijää. Helsingin pörssissä listatulla yrityksellä on toimipisteitä Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Saksassa.

Efecte tarjoaa pilvipohjaisia palvelun- ja identiteetinhallinnan ohjelmistoja sekä niitä tukevia asiantuntijapalveluita. Näiden ohjelmistojen avulla Efecte auttaa asiakkaitaan digitalisoimaan ja automatisoimaan työtään.

Kansainväliseen kasvuun tähtäävä Efecte haluaa olla myös kehittämässä suomalaista ohjelmistoteollisuutta ja SaaS- eli Software as a Service -liiketoimintaa. Yhteisten projektien lisäksi Efectellä toivotaan yhteistyön myötä Laurean opiskelijoiden näkevän Efecten ja ohjelmistoalan tarjoamat uramahdollisuudet:

"Me haluamme saada opiskelijat mukaan innovoimaan, miten voimme tehdä myyntiä, palvelujen kehitystä ja ohjelmistokehitystä entistä paremmin. Haluamme olla maailman parhaita siinä, mitä teemme, ja siihen tarvitsemme maailman parhaita ideoita."

Efecten toimitusjohtaja Niilo Fredrikson

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: