Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Digian kanssa

Digia yrityksenä

Digia auttaa asiakkaitaan navigoimaan muutoksen keskellä ja hyödyntämään digitalisaation mahdollisuudet. Digian palvelutarjonta kattaa digitaaliset palvelut, liiketoimintajärjestelmät, integraatio- ja API-ratkaisut sekä datan hyödyntämisen ja analytiikan ratkaisut.

Yhteistyö Laurean kanssa

Digia ja Laurea ovat tehneet jo aiemmin yhteistyötä ja nyt yhteistyötä tiivistetään mm. opiskelijaprojektin myötä. Tärkeässä roolissa yhteistyössä on tulevaisuuden osaajien löytäminen sekä tunnettuuden kasvattaminen. 

Digia ja Laurea ovat tehneet jo aiemmin yhteistyötä ja nyt avainkumppanuuden myötä tätä yhteistyötä halutaan syventää entisestään. Tärkeimpänä tavoitteena Digialla on vahvistaa yrityksen näkyvyyttä opiskelijoiden keskuudessa.

-   Olemme vahvassa kasvussa, joten tarvitsemme Digialle lisää osaajia. Samalla haluamme lisätä tunnettuutta siitä, mitä me teemme, tiivistää Digian henkilöstöjohtaja Pia Huhdanmäki.

Myös käytännönläheinen yhteistyö, jossa Laurean opiskelijat pääsevät työskentelemään aidoissa työelämän projekteissa, on tärkeä näkökulma yhteistyöhön. 

Digia tunnistaa roolinsa merkittävänä IT-alan työnantajana ja haluaa kantaa myös kortensa kekoon teknologiaosaamisen vahvistamisessa Suomessa. Digia on tänä vuonna palkannut kokeneiden osaajien lisäksi lähes 70 vielä uransa alkutaipaleella olevaa uutta digialaista. Digian tavoitteena on kouluttaa vuosittain uusia digiosaajia omiin ja toimialan tarpeisiin, mutta myös tukea yleisesti alalle kouluttautumista.

Digia haluaa olla mukana ohjaamassa opiskelijoita IT-alalle ja kertomassa aidosti, millaista alalla on työskennellä, mitä osaamista etsitään nyt ja lähitulevaisuudessa ja mihin ala on menossa. Digialle on tärkeää tarjota myös uransa alkuvaiheessa oleville työpaikkoja reiluilla työehdoilla ja pyrkiä myös näin omalta osaltaan helpottamaan alaa vaivaavaa osaajapulaa.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: