Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Colliers Finland Oy:n kanssa

Colliers yrityksenä

Olemme kiinteistöalan johtava neuvonanto- ja palveluyritys, jonka tehtävänä on vauhdittaa muutosta kohti kestävää rakennettua ympäristöä. Etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotka edistävät terveen, viihtyisän ja turvallisen rakennetun ympäristön kehittymistä, maksimoiden kiinteistön potentiaalin koko kiinteistöinvestoinnin elinkaaren ajan.

 

Yhteistyö Laurean kanssa

Yhteistyö on tarjonnut Colliersille mahdollisuuden olla läsnä erilaissa Laurean tapahtumissa. Tällä hetkellä keskusteluja käydään myös opintojaksoista, joille Colliers voisi lähteä itämään vierailijaluentoja. Näitä on suunnitteilla syksylle 2023.

 

 

Colliersin halu kehittää toimintaansa vaikutti Laurean kanssa solmitun avainkumppanuusyhteistyön taustalla. Yhteistyö tarjoaa Colliersille väylän vahvistaa oppilaitosyhteistyötä, jonka kautta on mahdollista tavoittaa alan tulevaisuuden ammattilaisia ja lisätä yrityksen tunnettuutta opiskelijoiden keskuudessa. 

- Laurea valikoitui avainkumppaniksi laajan koulutustarjonnan ja tätä myötä laaja-alaisen yhteistyön kautta, tiivistää Tuula Sillanpää, Vice President, Colliers Finland. 

Yhteistyö Laurean kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin ja se on tarjonnut Colliersille mahdollisuuden olla läsnä erilaissa tapahtumissa. Colliers haluaisi tulevaisuudessa olla läsnä myös Laurean kampuksilla ja oppitunneilla. 

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: