Siirry sisältöön

Colliers Laurean uudeksi avainkumppaniksi

Colliers on kiinteistöalan johtava neuvonanto- ja palveluyritys.

Laurean ja Colliersin edustajat tapasivat toisensa.

Colliers on maailman johtava kiinteistöalan neuvonanto- ja palveluyritys, jonka tehtävänä on maksimoida kiinteistöjen potentiaali kiinteistönomistajille ja sijoittajille. Colliersilla työskentelee yli 18 000 työntekijää 65 maassa. 

Suomessa Colliers toimii valtakunnallisesti tarjoten kiinteistöjohtamisen, taloushallinnon, vuokrauksen ja kiinteistökaupan neuvonannon palveluita asiakkailleen. Yhtiöllä on toimipisteet 12 paikkakunnalla, ja sen palveluksessa työskentelee yli 350 asiantuntijaa eri aloilta, kuten kiinteistöpäälliköitä, taloushallinnon ammattilaisia, energia- ja vastuullisuusasiantuntijoita, vuokrauksen ammattilaisia, markkinoijia ja kauppakeskusjohtajia. 

- Olemme hyvin dynaaminen kasvuyritys, ja haluamme uudistaa kiinteistöalan perinteisiä toimintamalleja. Nojaamme toiminnassamme vahvasti digitalisaatioon, tiedolla johtamiseen, vastuullisuuteen ja asiakaskokemuksen rakentamiseen.

- Osaava, sitoutunut ja tiimirajat ylittävä yhteistyö ja tätä tukeva toimintakulttuuri ovat menestyksemme kulmakivi. Asiantuntijaorganisaationa henkilöstöämme yhdistää yrittäjähenkisyys, uteliaisuus löytää parhaat ratkaisut ja halu ylittää asiakkaan odotukset, kertoo Tuula Sillanpää, Vice President, Colliers Finland. 

Yhteistyön kautta löydetään uusia tulevaisuuden talentteja

Colliersin halu kehittää toimintaansa vaikutti Laurean kanssa solmitun avainkumppanuusyhteistyön taustalla. Yhteistyö tarjoaa Colliersille väylän vahvistaa oppilaitosyhteistyötä, jonka kautta on mahdollista tavoittaa alan tulevaisuuden ammattilaisia ja lisätä yrityksen tunnettuutta opiskelijoiden keskuudessa. 

- Laurea valikoitui avainkumppaniksi laajan koulutustarjonnan ja tätä myötä laaja-alaisen yhteistyön kautta, Sillanpää tiivistää. 

Yhteistyö Laurean kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin ja se on tarjonnut Colliersille mahdollisuuden olla läsnä erilaissa tapahtumissa. Colliers haluaisi tulevaisuudessa olla läsnä myös Laurean kampuksilla ja oppitunneilla. 

- Olemme osallistuneet Laurean tapahtumiin, ja on ollut mukava huomata, että opiskelijat ovat olleet hyvin kiinnostuneita Colliersista. Tällä hetkellä käymme keskusteluja myös opintojaksoista, joille voisimme lähteä itämään vierailijaluentoja, ja näitä onkin jo suunnitteilla syksylle 2023.

- Olemme keskustelleet myös erilaisista projektimahdollisuuksista, sanoo Laura Kemppinen, Talent Acquisition & People Partner, joka koordinoi oppilaitosyhteistyötä Colliersilla. 

Yhteistyö maailman johtavan kiinteistöalan asiantuntijayrityksen kanssa kiinnostaa Laureaa

Myös avainkumppanuutta Colliersin kanssa koordinoiva myyntipäällikkö Timo Kiippa on mielissään alkaneesta yhteistyöstä. 

- Olemme erittäin tyytyväisiä mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä maailman johtavan kiinteistöalan asiantuntijayrityksen kanssa.

- Uskon, että tästä yhteistyöstä tulee hyötymään niin opiskelijat kuin Collierskin, kuten hyvässä yhteistyössä pitääkin, Kiippa jatkaa.