Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Caverionin kanssa

Caverion yrityksenä

Caverion suunnittelee, asentaa, huoltaa ja pitää kunnossa kaikki kiinteistöjen tekniset järjestelmät. Caverion palvelee asiakkaitaan 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa, yli 14 000 ammattilaisen voimin.

Yhteistyö Laurean kanssa

Caverion on jo pitkään tehnyt yhteistyötä Laurean kanssa erityisesti turvallisuusalan työharjoitteluiden osalta. Lisäksi Caverionille on tehty opinnäytetöitä. 

Avainkumppanivideo Caverion

Caverion Oyj suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää kiinteistötekniikkaa ja teollisuuden palveluita. Caverion tarjoaa asiakkailleen energiatehokkaita ja edistyksellisiä ratkaisuja niin kiinteistöjen, infrastruktuurin kuin teollisuuslaitostenkin elinkaaren eri vaiheissa.

Helsingin pörssissä listattu yritys toimii 10 Euroopan maassa ja työntekijöitä – ”cavereita” – on kaikkiaan noin 15 000. Suomessa Caverionilla on 47 toimipistettä ja myös koko konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Laurealla on pitkäaikainen avainkumppanuus Caverion Suomen kanssa. Caverion Suomi tarjoaa monipuolisesti kiinteistötekniikan palveluja ja yksi keskeinen, jatkuvasti kasvava toiminto on turvaratkaisut. Turvaratkaisut ovat myös Laurean ja Caverionin avainkumppanuuden ytimessä.

Yhteistyö Laurean turvallisuusalan koulutuksen kanssa on alkanut jo vuonna 2014. Siitä lähtien turvallisuuden ja riskienhallinnan opiskelijoita on Caverionilla ollut työharjoittelussa jo yli 20 henkilöä. Heistä noin kolmasosa on myös jäänyt töihin Caverionille valmistumisensa jälkeen.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: