Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Bookersin kanssa

Bookers yrityksenä

Bookers on Suomen ensimmäinen ja ainoa myyntipalveluyhtiö. Bookers yhdistää toimialan parhaat yritykset ja markkinoiden huippumyyjät. Yrityksen päätuote on myyntipalvelu, Sales as a Service, joka merkitsee myynnin kokonaisvaltaista toteuttamista palveluna.

Booking-palveluiden avulla yritys luo asiakkailleen kilpailuetua, joka perustuu korkealuokkaisiin ensikohtaamisiin, jotka nostavat myynnin aktiivisuutta ja rakentavat brändiä. Bookers on ajanvarausten markkinajohtaja Suomessa.

 

Yhteistyö Laurean kanssa

Bookersin asiantuntijat ovat vierailleet Laurean opintojaksoilla sekä tapahtumissa. Asiantuntijamyynti 2 -opintojaksolla Laurean opiskelijat pääsivät tutustumaan myyntityöhön Bookersin opastuksella.

Avainkumppanimme Bookers

Bookers on Suomen johtava myyntipalveluyhtiö. Se toimii tunnettujen Suomessa toimivien yritysten myynnin toteuttajana sekä tarjoaa ajanvarauspalvelua erityisesti vakuutus- ja finanssialalla sekä asiantuntija-aloilla. Bookersin asiakkaita ovat muun muassa Elisa, S-Business, Schibsted ja Fortumin yrityspalvelut.

Markkinajohtajana Bookers haluaa olla huippumyyjien koti:

-       Meidän yrityksemme kulttuuriin kuuluu vahvasti valmentava johtaminen. Me valmennamme ja tuemme työntekijöitämme urapolulla huippumyyjiksi, kuvailee Bookersia henkilöstöjohtaja Marko Luttinen.

-          Kokemuksemme mukaan ne myyjät, joita koulutamme talon sisällä, kehittyvät usein tiiminsä kovimmiksi tekijöiksi. Ja aivan erityisen hyvin meillä urallaan menestyvät korkeakoulusta tulevat työntekijät. He oppivat nopeasti uusia asioita sekä osaavat asettaa itselleen tavoitteita ja johtaa itseään.

Avainkumppanuusyhteistyön myötä Bookers haluaa olla opiskelijoiden keskuudessa tunnettu työnantaja ja tarjota mielenkiintoisia työtehtäviä myyntityöstä kiinnostuneille opiskelijoille.  Bookers haluaa Luttisen mukaan myös panostaa työyhteisön hyvinvointiin ja työntekijöiden viihtymiseen.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: