Siirry sisältöön

Myyntipalveluyhtiö Bookers Group avainkumppaniksi

Laurea ja Suomen johtava myyntipalveluyhtiö Bookers tiivistävät yhteistyötään avainkumppaneina.

Laurean ja Bookers Groupin edustajat tapasivat elokuussa Leppävaaran kampuksella. Kuvassa Bookersin henkilöstöjohtaja Marko Luttinen (3. oikealta) ja rekrytointivastaava Eveliina Mäki (2. oikealta).

Laurea on sopinut avainkumppanuusyhteistyöstä myyntipalveluyhtiö Bookers Groupin kanssa. Bookers on vuonna 1991 perustettu yritys, jonka palveluksessa työskentelee noin 280 henkilöä. Heistä valtaosa eli noin 250 on myyjiä. Bookersin pääkonttori sijaitsee Helsingin Sörnäisissä ja toinen toimipiste löytyy Kuopiosta. 

Bookers on Suomen johtava myyntipalveluyhtiö. Se toimii tunnettujen Suomessa toimivien yritysten myynnin toteuttajana sekä tarjoaa ajanvarauspalvelua erityisesti vakuutus- ja finanssialalla sekä asiantuntija-aloilla. Bookersin asiakkaita ovat muun muassa Elisa, S-Business, Schibsted ja Fortumin yrityspalvelut. 

Markkinajohtajana Bookers haluaa olla huippumyyjien koti: 

- Meidän yrityksemme kulttuuriin kuuluu vahvasti valmentava johtaminen. Me valmennamme ja tuemme työntekijöitämme urapolulla huippumyyjiksi, kuvailee Bookersia henkilöstöjohtaja Marko Luttinen

- Kokemuksemme mukaan ne myyjät, joita koulutamme talon sisällä, kehittyvät usein tiiminsä kovimmiksi tekijöiksi. Ja aivan erityisen hyvin meillä urallaan menestyvät korkeakoulusta tulevat työntekijät. He oppivat nopeasti uusia asioita sekä osaavat asettaa itselleen tavoitteita ja johtaa itseään. 

Avainkumppanuusyhteistyön myötä Bookers haluaa olla opiskelijoiden keskuudessa tunnettu työnantaja ja tarjota mielenkiintoisia työtehtäviä myyntityöstä kiinnostuneille opiskelijoille.  Bookers haluaa Luttisen mukaan myös panostaa työyhteisön hyvinvointiin ja työntekijöiden viihtymiseen. 

- Yhteistyö opiskelijoiden kanssa merkitsee meille paljon. Meillä työskentelee monia nuoria tulevaisuuden huippumyyjiä ja koko konsernimme työntekijöiden keski-ikä on 30 vuotta, hän kuvailee.

Käytännön yhteistyö Laurean ja Bookersin kesken käynnistyy heti syksyllä. Bookersin asiantuntijat tulevat muun muassa vierailemaan luennoitsijavieraina Laurean opintojaksoilla.

Kumppanuudesta Bookersin kanssa Laureassa vastaava aluepalvelupäällikkö Pia Kiviharju on innostunut alkavasta yhteistyöstä:

- Alansa markkinajohtajana uskomme heidän innostavan yhä useampaa opiskelijaa kiinnostumaan B-to- B myyntiurasta.  Bookers avaa opiskelijoille hienoja mahdollisuuksia kehittyä myynnin ammattilaiseksi jo opiskeluaikana, toteaa Laurean aluepalvelupäällikkö Kiviharju.