Siirry sisältöön

Ohjeet JobTeaserin käyttöön

Tältä sivulta löydät perusohjeet JobTeaser-palvelun käyttöön ja oman profiilin täydentämiseen liittyen.

Luotuasi tunnukset JobTeaser-portaaliin, pääset hyötymään sen monipuolisesta sisällöstä. Ohessa lyhyt esittely portaalin palveluista.

TYÖPÖYTÄ

Työpöytä-sivulta pääset muokkaamaan omaa profiiliasi.
  1. Työpöydälläsi voit täydentää profiilisi kohdasta “Muokkaa profiiliani”. Kirjoita itsestäsi lyhyt esittely, lisää CV:si ja sosiaalisen median tilisi, koulutuksesi, kokemuksesi ja kielitaitosi.

    Profiilikuvan alla olevaa kynää klikkaamalla saat auki yhteenveto-sivun, jossa pääset muokkamaan koulutusalatietojasi. Nähdäksesi valmistuneille opiskelijoille eli alumneille tarkoitetut palvelut, tulee sinun valita koulutusalaksi: Alumni (FIN).  2. Aktivoimalla tilasi kohdasta ”kiinnostunut työtarjouksista” ja lisäämällä CV:n, tietosi päivittyvät myös Laurean osaajapankkiin. Laurean avainkumppaneilla on pääsy tähän tietokantaan. Nämä työnantajat voivat etsiä tarvitsemaansa osaamista tästä tietokannasta ja lähestyä opiskelijoita suorarekryllä. Nämä yritykset ja organisaatiot löydät Yritykset-välilehdeltä leimalla "Avainkumppani". Voit olla myös itse yhteydessä yrityksiin.  3. Voit muokata työpaikkojen hakukriteereitäsi työpöydältä kohdasta “Muokkaa hakuehtoja”. Kun olet muokannut hakukriteerejäsi, muista painaa tallenna.

  4. Voit myös muokata sähköposti-ilmoituksia, kieliasetuksia ja seuraamiasi yrityksiä. Muista painaa tallenna.

    HUOM! Mikäli valitset sivuston kieleksi suomen, näet JobTeaserissa lähtökohtaisesti vain suomenkielisen sisällön ja työpaikat. Mikäli lisäät englannin kielivalintaasi, näet automaattisesti sekä suomen että englanninkielisen sisällön ja työpaikat.

YRITYKSET

Yritykset -välilehdellä voit selata sinua kiinnostavia yrityksiä ja heidän tarjoamiaan työpaikkoja. Voit olla myös suoraan yhteydessä sinua kiinnostaviin yrityksiin rekrytoinnin yhteystietojen kautta. Yrityksiä voi myös seurata, jolloin sähköpostiin tulee automaattinen ilmoitus lisätyistä uutisista. Avainkumppanien yritysprofiilit on listassa aina ensimmäisenä.

TYÖPAIKAT

Työpaikat -välilehdeltä voit etsiä työpaikkoja. Voit kokeilla erilaisia hakuja ja näin löytää omalta kannaltasi parhaat asetukset. Hakukriteereihin tulee automaattisesti omassa profiilissa lisätyt suodatukset. Näitä voi muokata milloin vain profiilista tai työpöydältä kohdasta ”Hakuehtoni”. Työpaikkasuodatukset voi tyhjentää helposti roskakorin kuvakkeesta ja täyttää sen hetken toiveiden mukaan. Valitse kategorioita mieluummin laajemmin kuin suppeasti.

TAPAHTUMAT

Tapahtumat -välilehdeltä voit selata sinua kiinnostavia tapahtumia. Täältä löytyy Laurean omia, kumppaneidemme ja Euroopan laajuisesti ilmoitettuja tapahtumia. Tapahtumista löydät kahvihetkiä, valmennuksia, webinaareja, rekrytointitapahtumia ja paljon muuta. Halutessasi voit osallistua kaikkiin alustalla julkaistuihin tapahtumiin. Omista hakukriteereistäsi voit tilata viikoittaisen viestin tulevista tapahtumista sähköpostiisi ja vastaavasti tuon viestin poistaa. Kielivalintaan kannattaa lisätä englanti nähdäksesi myös kansainväliset tapahtumat.

LAUREAN URAVINKIT

Laurean uravinkit -välilehdeltä löydät Laurean urapalveluiden tarjoamaa tietoa aloittain. Osio tarjoaa sinulle kattavasti työelämä- ja uratietoa esimerkiksi omaan osaamiseen ja vahvuuksiin, työllistymiseen, työnhakuun ja työelämään siirtymiseen liittyen. Huomioithan, että Laurean tarjoamat henkilökohtaiset uraohjauspalvelut ovat tarjolla vain opiskelijoille. 

TYÖPAIKKAILMOITUKSEN JÄTTÄMINEN JOBTEASERIIN

Yrityksesi voi myös jättää avoimen työpaikkailmoituksen, työharjoittelupaikan, opinnäytetyötoimeksiannon tai tapahtumailmoituksen JobTeaseriin. Tarkemmat tiedot ja ohjeet löydät täältä.

Lisätietoja: