Siirry sisältöön

Ohjeet JobTeaserin käyttöön

Tältä sivulta löydät perusohjeet JobTeaser-palvelun käyttöön ja oman profiilin täydentämiseen.

Luotuasi tunnukset JobTeaser-portaaliin, pääset hyötymään sen monipuolisesta sisällöstä. Ohessa lyhyt esittely portaalin palveluista.


OMAN PROFIILIN TÄYDENTÄMINEN

Työpöytä-sivulta pääset muokkaamaan omaa profiiliasi.
  1. Työpöydälläsi voit täydentää profiilisi kohdasta “Muokkaa profiiliani”. Kirjoita itsestäsi lyhyt esittely, lisää CV:si ja sosiaalisen median tilisi, koulutuksesi, kokemuksesi ja kielitaitosi.

  2. Aktivoimalla tilasi kohdasta ”kiinnostunut työtarjouksista” voit saada työtarjouksia yrityksiltä suoraan postilaatikkoosi.  3. Voit muokata hakukriteereitäsi työpöydältä kohdasta “Muokkaa hakuehtoja”. Kun olet muokannut hakukriteerejäsi, muista painaa tallenna.

  4. Voit myös muokata sähköposti-ilmoituksia, kieliasetuksia ja seuraamiasi yrityksiä. Muista painaa tallenna.

    HUOM! Mikäli valitset sivuston kieleksi suomen, näet JobTeaserissa lähtökohtaisesti vain suomenkielisen sisällön ja työpaikat. Mikäli lisäät englannin kielivalintaasi, näet automaattisesti sekä suomen että englanninkielisen sisällön ja työpaikat.

YRITYKSET

Yritykset-sivulta voit etsiä yrityksiä, katsoa heidän yritysprofiilejaan ja tutkia yrityksen avoimia työpaikkoja. Laurean avainkumppaniyritykset tunnistat profiilin yläkulmassa olevasta lipukkeesta. 


TYÖPAIKAT

Työpaikat-sivulta voit etsiä työpaikkoja. Haku etsii automaattisesti hakukriteereihisi sopivia työpaikkoja.

TAPAHTUMAT

Tapahtumat-sivulta löydät niin Laurean järjestämiä tapahtumia kuin tapahtumia maailmanlaajuisesti (esimerkiksi webinaareja ja rekrytointitapahtumia). Kielivalintaan kannattaa lisätä englanti nähdäksesi myös kansainväliset tapahtumat.

LAUREAN URAVINKIT

Laurean uravinkit-sivu on Laurean urapalveluiden kokoama mahtava tietopankki, josta löydät kattavasti tietoa työnhaun ja urasuunnittelun tueksi. Sivulle on kerätty myös työllistymistietoa aloittain. Huomioithan, että Laurean tarjoamat henkilökohtaiset uraohjauspalvelut ovat tarjolla vain opiskelijoille. 

TYÖPAIKKAILMOITUKSEN JÄTTÄMINEN JOBTEASERIIN

Yrityksesi voi myös jättää avoimen työpaikkailmoituksen, työharjoittelupaikan tai opinnäytetyötoimeksiannon JobTeaseriin. Tarkemmat tiedot ja ohjeet löydät täältä.

 

KYSYTTÄVÄÄ?

Jos sinulla herää kysyttävää JobTeaser -palveluun liittyen, olethan yhteydessä alumni@laurea.fi.