Siirry sisältöön

Alumniryhmät

Laurea-ammattikorkeakoulussa toimii kaksi alumnitoiminnan ydinryhmää, joiden tehtävänä on tuoda valmistuneita tehokkaammin mukaan Laurean toimintaan kehittämään koulutusta, työelämälle suunnattuja palveluita sekä alumnitoimintaa.

Alumnivaltuuskunta

Alumnivaltuuskuntaan kuuluvat alumnimme ovat osoittaneet esimerkillistä otetta työelämässä sekä ovat olleet mukana alumnitoiminnassa valmistumisensa jälkeen. Alumnivaltuuskunta tiivistää yhteyttä alumnien ja ammattikorkeakoulun opiskelijoiden välillä sekä tukee ammattikorkeakoulua alumnitoiminnan kehittämisessä. Alumnivaltuuskuntaan on kutsuttu 100 Laureasta valmistunutta alumnia​. Valtuuskunta kokoontuu kerran vuodessa Suuren Alumni-illan yhteydessä. Nykyisen ryhmän toimikausi on 2019-2021​.

Alumni Advisory Board

Laurea-ammattikorkeakoulun hallitus on valinnut 10 jäsentä ja kolme varajäsentä Alumni Advisory Boardiin, jonka tehtävänä on tukea Laurean tutkintoon johtavan koulutuksen kehittämistä. Tapaamisia järjestetään 3-4 kertaa lukuvuoden aikana. Tapaamisissa käsiteltävät aiheet liittyvät vahvasti opintojen kehittämiseen ja työelämää tukevan osaamisen tukemiseen.

 • Alumni Advisory Board -jäsenet 2017–2020 

  Laura Aaltonen, LA Wellness
  Thomas Brand, Accenture
  Emilia Erol, Finnair Oyj
  Miia Hakala, Helsingin kaupunki
  Timo Hakkarainen, Keuda
  Jonna Javanainen, HUS
  Yasmin Khan-Vesterinen, Nordea
  Sari Kivi, Enfo Oyj
  Valtteri Lehtinen, Validia kuntoutus Helsinki
  Mikko Levo, Messukeskus
  Hilkka Lyden, Nuorten Vanamo Vihti
  Mika Oksanen, A-lehdet Oy
  Anni Suvisuo, SAKKI ry