Siirry sisältöön

Yhteishaku käynnistyy: Laureassa tarjolla yhteishaussa lähes 1100 opiskelupaikkaa

Korkeakoulujen kevään toinen yhteishaku on käynnissä 17. – 31.3.2021.

Opiskelijat työskentelevät yhdessä etäyhteyden kautta.

Korkeakoulujen kevään toinen yhteishaku on käynnissä 17. – 31.3.2021. Viime vuosina koko Suomen vetovoimaisimpien korkeakoulujen joukkoon nousseessa Laurea-ammattikorkeakoulussa on yhteishaussa tarjolla kaikkiaan 1070 opiskelupaikkaa.

Kevään yhteishaussa Laurea tarjoaa monipuolisia ja joustavia opiskelumahdollisuuksia eri puolilla Uuttamaata. Nyt yhteishaussa haettavana olevat koulutukset käynnistyvät syksyllä 2021.

Aloituspaikkoja syksyllä alkaviin koulutuksiin on tarjolla niin Laurean AMK- kuin YAMK-tutkintoon johtavissa koulutuksissa. AMK-koulutuksissa aloituspaikkoja on 858 ja YAMK-koulutuksissa 212. Kaikkiin Laurean koulutuksiin voi tutustua verkkosivuillamme.

Monimuoto- ja verkko-opinnot tarjoavat joustavaa opiskelua

Viime vuosina Laurean vetovoimaisimpia hakukohteita ovat olleet niin sanotut monimuoto-opinnot sekä kokonaan verkossa suoritettavat tutkinnot. Monimuoto-opiskelu sisältää lähi- ja etäopetusta sekä itsenäistä opiskelua ja se mahdollistaa joustavan opiskelun työnteon ohessa. Monimuoto-opinnoissa aloituspaikkoja on tarjolla nyt yhteishaussa eri koulutuksissa Laureassa kaikkiaan 400.

Verkko-opinnot puolestaan sopivat opiskelumuotona opiskelijoille, jotka käyvät opiskelun ohella töissä, tai jotka asuvat etäällä Laurean kampuksista. Kokonaan verkossa suoritettavia opintoja kevään yhteishaussa on Laureassa tarjolla sekä liiketalouden että sosiaalialan koulutuksissa. Aloituspaikkoja verkko-opinnoissa on yhteensä 100.

YAMK-koulutuksia Leppävaarassa ja Tikkurilassa

Ylemmällä ammattikorkeakoulututkinnolla opiskelija voi syventää ja laajentaa omaa osaamistaan. Samalla YAMK-tutkinto antaa kelpoisuuden hakeutua tehtäviin, joihin vaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto.

YAMK-koulutuksia Laureassa on kevään yhteishaussa tarjolla Leppävaaran ja Tikkurilan kampuksilla. Aloituspaikkoja YAMK-koulutuksissa on yhteensä 212.

AMK-valintakokeet järjestetään touko-kesäkuussa

Korkeakoulujen kevään yhteishaku päättyy 31.3.2021 klo 15.00. Hakeminen tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.opintopolku.fi

Ammattikorkeakoulututkintoon johtaviin koulutuksiin opiskelijat valitaan pääsääntöisesti todistusvalinnan ja AMK-valintakokeen perusteella. AMK-valintakoe järjestetään yksivaiheisena lähikokeena 31.5. - 9.6.2021.

Tutustu yhteishaun aikatauluun ja ohjeisiin verkkosivuillamme.