Siirry sisältöön

Hae Laureaan YAMK-polkuopiskelijaksi

YAMK-opintoja voit opiskella myös avoimessa ammattikorkeakoulussa. Laurean YAMK-polkuopinnot ovat haussa 26.11. – 11.12.2018.

Laurean YAMK-tasoiset polkuopinnot ovat tulleet hakuun. Polkuopiskelijaksi avoimeen ammattikorkeakouluun voi hakeutua esimerkiksi, jos on myöhemmin ajatellut pyrkivänsä YAMK-tutkintokoulutukseen Laureaan.  Avoimen ammattikorkeakoulun ylemmän AMK-tutkinnon polkuopintojen pääsyvaatimuksena on ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto.

Laureassa opiskelija voi valita avoimen YAMK:n tasoisia opintoja mielenkiintoisissa autenttisissa tutkimus- ja kehittämishankkeissa tai suosittujen koulutusten polkuopinnoissa. Suoritettuaan vähintään 30 opintopistettä YAMK-tasoisia polkuopintoja opiskelijalla on mahdollisuus hakeutua tutkinto-opiskelijaksi Laureaan erillishaun kautta.


Polkuopinnot ovat väylä Laurean ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan koulutukseen.

Tammikuussa 2019 alkavat YAMK-tutkinnot, joihin voi hakea polkuopiskelijaksi ovat:

  • Johtaminen ja kehittäminen sosiaali- ja terveysalan muutoksessa
  • Kosmetiikka-asiantuntijuuden kehittäminen ja johtaminen
  • Oikeudellinen erityisosaaminen ja oikeusmuotoilu
  • Sosiaalialan käytäntöjen asiakaslähtöinen kehittäminen
  • Turvallisuusjohtaminen
  • Tulevaisuuden innovatiiviset digitaaliset palvelut
  • Tulevaisuuden johtaminen ja asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta

Tutustu koulutuksiin tarkemmin.

Laureassa on tarjolla myös ainutlaatuinen mahdollisuus suorittaa polkuopintoja aidoissa tutkimus- ja kehittämishankkeissa ja tämän jälkeen hakeutua erillishaun kautta opiskelemaan jopa koko YAMK-tutkinnon erilaisissa tutkimus- ja kehittämishankkeisiin liittyvissä projektitehtävissä. Polkuopiskelijat jaetaan kiinnostuksen sekä aiemman opiskelu- ja työkokemuksen perusteella Laurean tutkimusryhmiin ja niihin liittyviin projekteihin ja projektien valmistelutyöhön. Keväälle 2019 on jälleen tarjolla mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä monenlaisissa kansallisissa ja kansainvälisissä hankkeissa.

Yksityiskohtaista tietoa opiskelumuodoista sekä linkit hakulomakkeille löydät Laurean YAMK-polkuopinnot –sivuilta