Siirry sisältöön

Vaikuttava ja vastuullinen Laurea – Vuoden 2018 vaikuttavuusraportti julkaistu

Case-esimerkit Laurean yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta on nyt koottu yksiin digitaalisiin kansiin.

Miten vastuullisuus näkyy Laurean arjessa? Mitä tarkoittaa ihmistä arvostava korkeakoulu, tai miten Laureassa on edistetty opiskelijoiden integroitumista työelämään? Vuoden 2018 vaikuttavuusraporttiin on koottu kiinnostavia esimerkkitarinoita opiskelijoiden arjesta, projekteista ja tutkimuksista sekä uusista innovaatioista, jotka antavat konkreettisia esimerkkejä siitä, mitä vaikuttava ja vastuullinen toiminta Laureassa tarkoittaa. Tiesitkö esimerkiksi, että kaikilla Laurean opiskelijoilla ja henkilöstön jäsenillä on mahdollisuus osallistua vapaaehtoistyöhön? Tai että Laurea on mukana edistämässä maahanmuuttajataustaisten jatko-opiskelua korkeakoulussa?

Raportissa kuuluu tietenkin myös opiskelijoiden ääni: tämän kevään yhteishaussa huippusuosituksi nousseen verkkososionomikoulutuksen opiskelija Kristiina kertoo verkkokoulutuksen tarjoamista mahdollisuuksista, ja uuden YAMK-estenomikoulutuksen opiskelijat iloitsevat voidessaan kehittää osaamistaan yhä korkeammalla tasolla.

Tarinoiden lisäksi raportissa on aina oltava myös tilastoja ja numeroita – esimerkiksi sidosryhmäkyselyn tuloksia, joiden mukaan 96% sidosryhmien jäsenistä on tyytyväisiä yhteistyöhön Laurean kanssa ja 91% kokee yhteistyömahdollisuudet ammattikorkeakoulujen kanssa kiinnostaviksi. Myös valmistuneiden työllistymistilastoissa prosentit ovat yhtä korkeita: Laurean opiskelijoista 93,7% oli työllistynyt vuosi valmistumisensa jälkeen, mikä on Suomen korkeakoulujen huipputasoa.

Tutustu Laurean yhteiskunnallinen vaikuttavuus ja vuorovaikutus 2018 –raportin sähköiseen versioon. Painetut versiot tullaan julkaisemaan pian.

Lisätietoja: