Siirry sisältöön

Uudistunut Aistienmenetelmä.net-sivusto tarjoaa tukea moniaistisen menetelmän käyttöön

Aistienmenetelmä.net-sivustoa on uudistettu kevään aikana osana Eloisa-hanketta.

Aistien-tila Tikkurilan kampuksella.

Aistien-menetelmä on Laurea-ammattikorkeakoulussa kehitetty menetelmä, jossa moniaistista ja elämyksellistä Aistien-tilaa hyödynnetään oppimisen, työhyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden tukena.

Nyt Aistienmenetelmä.net-sivustoa on uudistettu kevään aikana osana Eloisa-hanketta, ja sivusto tarjoaa nyt entistä monipuolisemmin tietoa Aistien-menetelmästä sekä tukea menetelmän käyttöön. Tarkemmin uudistuksesta voi lukea täältä.

Sivustolla kerrotaan mm. menetelmän käyttötarkoituksista ja teoreettisesta taustasta sekä annetaan tukea menetelmän käyttöön. Sivustolta löytyy tekniset tiedot ja pohjapiirrokset moniaistisesta tilasta sekä lyhyet ohjevideot, jotka opastavat sekä Laurean Aistien-tilan että liikuteltavan teltan käytössä. Myös Laurean Aistien-tilaa sekä liikuteltavaa tilaa on kehitetty entistä toimivammiksi.

Aistien-menetelmän keskiössä on Aistien-tila, johon voidaan kuvien, videoiden, äänien, tuoksujen, makujen ja esineiden avulla luoda erilaisia elämyksellisiä kokonaisuuksia. Aistien-tila sijaitsee Laurea-ammattikorkeakoulun Tikkurilan kampuksella, mutta tilasta on myös liikuteltava versio, jolloin sitä voidaan käyttää myös muualla.

Eloisa-hanke tukee COVID 19-pandemiasta kärsineiden työyhteisöjen ja työntekijöiden työhyvinvointia sekä henkilöstön kehittämistä tuomalla luovia ja taidelähtöisiä työkaluja yritysten ja heidän työntekijöiden arkeen. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Hankkeen päätoteuttajana toimii Metropolia Ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajana Laurea-ammattikorkeakoulu.

Eloisa logo värillinen.jpgEloisa-hankkeen partnerit.jpg

Lisätietoja: