Siirry sisältöön

Uusi MBA-koulutus vahvistaa turvallisuusjohtamisen osaamista

Laurean Smart Security MBA-ohjelma kehittää kokonaisturvallisuuden ja turvallisuusjohtamisen osaamista.

Laurea-ammattikorkeakoulussa käynnistyy ensi vuonna aivan uudenlainen turvallisuusjohtamisen Smart Security MBA-ohjelma, joka tukee yritysten kokonaisturvallisuuden kehittämistä ja tietoturvallisuuden yhdenmukaistamista. MBA-ohjelma on suunnattu asiantuntija- ja johtamistehtävissä toimiville henkilöille, jotka haluavat syventää turvallisuusosaamistaan ja -johtamistaitoja.

Koulutuksessa opitaan muun muassa johtamaan turvallisuutta osana yrityksen liiketoimintaa sekä ymmärtämään digitaalisen toimintaympäristön turvallisuuden näkökulmasta. Samalla osallistujat saavat konkreettisia työkaluja ja menetelmiä turvallisuusalan projektien johtamiseen ja kehittämiseen.

Laurean yhteistyökumppaneina MBA-ohjelman toteuttamisessa ovat unkarilainen Cyber Services -yritys sekä Elinkeinoelämän Keskusliitto EK:n koulutuspalveluja tarjoava EK-Tieto Oy.

- Turvallisuusalalla tarvitaan laadukkaita koulutusmahdollisuuksia kaikilla eri tasoilla perusopinnoista alkaen. Erityisen tärkeää elinkeinoelämän näkökulmasta on se, että tässä MBA-koulutuksessa turvallisuusalan osaaminen yhdistyy liiketoiminnan ja tulevaisuuden osaamistarpeisiin, kuvailee EK:n johtava asiantuntija Mika Susi, joka toimii myös yritysturvallisuuden kouluttajana EK-Tieto Oy:ssä.

Työn ohessa suoritettava, 60 opintopisteen laajuinen koulutus on kestoltaan 1,5 - 2 vuotta. Smart Security MBA-ohjelma koostuu kolmesta kokonaisuudesta: johtamisen ja liiketoiminnan opinnoista, turvallisuusalan opinnoista sekä osallistujan omaan organisaatioon tehtävästä kehittämistehtävästä. 

- Turvallisuusjohtamisen käytännön haasteena on, miten kytkeä turvallisuus ja riskienhallinta mukaan koko henkilöstön arjen toimintaan. MBA-ohjelma auttaa löytämään ratkaisuja tähän haasteeseen, painottaa MBA-ohjelmajohtaja Soili Martikainen Laureasta.

Laurea-ammattikorkeakoulu on ainoa korkeakoulu, joka tarjoaa turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutusta sekä AMK- että YAMK-tasoisena. Samalla Laurea on myös Suomen johtavia turvallisuustutkimuksen organisaatioita sekä laajasti verkostoitunut kansainvälisesti.

Smart Security MBA-ohjelma käynnistyy toukokuussa 2019 ja hakuaika koulutukseen on nyt käynnissä. Syksyn aikana Laurean järjestää myös kaksi kaikille avointa tilaisuutta MBA-ohjelman tiimoilta. Ilmoittaudu mukaan itsellesi sopivaan tilaisuuteen seuraavista linkeistä:

Afterwork-tilaisuus ti 30.10. klo 16.00 alkaen (Laurea Leppävaara, Vanha maantie 9, Espoo)

Aamiaistilaisuus to 29.11. klo 8.30 alkaen (Laurea Leppävaara, Vanha maantie 9, Espoo)

Tutustu koulutukseen tarkemmin Smart Security MBA-ohjelman verkkosivuilla.

Lisätietoja:

Täydennyskoulutukset

Tutustu Laurean tarjoamiin täydennyskoulutuksiin

Työelämälähtöinen koulutustarjontamme kannustaa uuden oppimiseen ja rohkeisiin kokeiluihin. Tuemme koulutuksissamme yrittäjyyttä ja yrittäjämäistä asennetta sekä toiminnan kansainvälistymisen asettamia vaatimuksia. Tutustu eri alojen täydennyskoulutuksiimme

Lue lisää täydennyskoulutuksista