Siirry sisältöön

Tunteella ja järjellä, taiteella ja tiedolla - Eloisa-hankkeen työhyvinvointitapahtumat syksyllä 2022

Eloisa-hanke järjestää uusmaalaisille toimisto-, sote- ja palvelualan mikro- ja pk-yrityksille kolme maksutonta tapahtumaa yhteisöllisyyteen ja resilienssin vahvistamiseen.

Koronan hellittäessä tuhannet työntekijät palaavat etätöistä ja lomautuksilta pandemian jälkeen takaisin työpaikoille ja tiiviimpään työyhteisöön. Paluu työpaikoille ei kuitenkaan tarkoita paluuta samaan ennen koronaa olleeseen työtapaan. Eloisa-hanke lähtee ”tutkimaan” taiteen mahdollisuuksia rohkeasti ja monin eri tavoin työyhteisöjen, työntekijöiden ja työnantajien tavoitteiden edistämiseen työpaikoilla.

Tule yrityksesi kanssa pysähtymään ja voimaantumaan tulevaisuuden haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Eloisa-hanke järjestää uusmaalaisille toimisto-, sote- ja palvelualan mikro- ja pk-yrityksille kolme tapahtumaa yhteisöllisyyteen ja resilienssin vahvistamiseen.

Voit osallistua kaikkiin tapahtumiin tai osaan niistä.

  • 23.9. Luovuus, vuorovaikutus ja luottamus – Sanoja vai tekoja?
  • 28.10. Tarinoiden voima yrityksessä
  • 11.11. Tulevaisuus

Paikka: Metropolia Ammattikorkeakoulu, Arabian kampus
Hämeentie 135D

Ilmoittautuminen tapahtumiin: E-lomake - Ilmoittaudu Eloisa-hankkeen tapahtumiin (metropolia.fi)

23.9. Luovuus, vuorovaikutus ja luottamus – Sanoja vai tekoja?

Miten luovat toiminnat voivat tukea yrityksen resilienssiä? Tule inspiroitumaan, kuulemaan ja keskustelemaan, miten luova oivaltaminen voi toimia hyvinvoinnin rakennusaineena ja miten puheet vuorovaikutuksesta ja luovuudesta muuttuu todellisuudeksi?

Päivää fasilitoi Jori Linnamäki, KM, TIO (AMK), psykodraamaohjaaja (CP) ja työnohjaaja sekä tapahtumaan koottu tarinateatteriryhmä.

Vierailevana asiantuntijana on Asta Raami, Taiteen tohtori, kouluttaja. Asta on väitellyt intuition käytöstä ja kehittämisestä 2015.

Kenelle: Palvelu-, sote- ja toimistoalan yrityksille, koko henkilökunta, johto, HR, työhyvinvoinnista kiinnostuneille.

Ilmoittautuminen: E-lomake - Ilmoittaudu Eloisa-hankkeen tapahtumiin (metropolia.fi)

28.10.2022 Tarinoiden voima yrityksessä

Tutustu tarinoiden voimaan ja oivalla, kuinka voit käyttää niitä yrityksesi voimavarana. Opi luomaan voimauttavia merkityksiä ja muutoksissa tarvittavaa tarinallista resilienssiä.

Päivää fasilitoi KM, TIO (AMK), psykodraama- ja tarinateatterikouluttaja TEP, Narratiivinen valmentaja wbsec Päivi Rahmel ja tapahtumaan koottu tarinateatteriryhmä.

Kenelle: HR, johto, työntekijät, markkinointi

Ilmoittautuminen: E-lomake - Ilmoittaudu Eloisa-hankkeen tapahtumiin (metropolia.fi)

11.11. Tulevaisuus

Miten nähdä tulevaisuuteen yrityksenä, työntekijänä, yksilönä ja yhteiskuntana? Miten varautua jatkuviin muutoksiin ja yllättäviin käänteisiin?

Tavoitteet: Tule tutkimaan yhdessä mahdollisia tulevaisuuksia ja pohtimaan sitä, miten näihin voi varautua!

Kenelle: Johto, HR, kehittämistyötä tekevät

Ilmoittautuminen: E-lomake - Ilmoittaudu Eloisa-hankkeen tapahtumiin (metropolia.fi)

ELOISA-hanke tukee COVID 19-pandemiasta kärsineiden työyhteisöjen ja työntekijöiden työhyvinvointia sekä henkilöstön kehittämistä tuomalla luovia ja taidelähtöisiä työkaluja yritysten ja heidän työntekijöiden arkeen. Hankkeen kohderyhmänä ovat uusmaalaiset mikro- ja pk-yritykset toimisto- ja palvelualalta. 

Hanke toteutetaan ajalla 1.9.2021 - 31.8.2023. Päätoteuttajana toimii Metropolia Ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajana Laurea-ammattikorkeakoulu. 

Hankkeelle myönnetty REACT-EU -rahoitus on osa Suomen "Kestävää kasvua ja työtä 2014 - 2020" -rakennerahasto-ohjelmaa.

Lisätietoja: