Siirry sisältöön

Terveysteknologiayritys AddSecure tarjoaa monialaisia mahdollisuuksia tulevaisuuden osaajille

Laurean avainkumppani AddSecure Smart Care Oy arvostaa monipuolista korkeakouluyhteistyötä ja kehitysmahdollisuuksia.

Kuvituskuva

AddSecure Smart Care Oy on Suomessa valtakunnallisesti turvapuhelinpalveluita tarjoava yritys, joka on osa suurta pohjoismaista turvallisuusteknologiakonsernia, AddSecurea.

-    Meillä on pitkä osaaminen turvapuhelinpalveluiden järjestämisestä aina 90-luvulta asti ja fuusioitumisten kautta olemme tällä hetkellä Suomessa markkinajohtaja, kertoo asiakkuusjohtaja Santtu Ahonen.

Turvapuhelinpalvelulla tuetaan asiakkaiden itsenäistä asumista kotona. Kunnat ostavat palveluita asiakkaiden kotona asumisen tueksi. AddSecure:lla on myös yksityisasiakkaita.

-    On nähtävissä, että tulevaisuudessa ikäihmiset asuvat yhä pidempään omissa kodeissaan ja palvelullamme luodaan turvaa niin asukkaille itselleen kuin heidän läheisilleen, toteaa Ahonen.

Turvapuhelinpalvelut työllistävät hoitohenkilökuntaa hoidon tarpeen arvioinnissa

AddSecuren Smart Care Oy:ssä on tällä hetkellä noin 140 työntekijää. Suurin osa työntekijöistä on terveyden- ja sosiaalihuollonhuollon ammattilaisia, ja he työskentelevät turvapuhelinpäivystyksen ja auttamistoimintojen parissa. Helsingin Pitäjänmäen toimipisteessä sijaitsevat turvapuhelinkeskus, asiakaspalvelu sekä laitelogistiikka. Lisäksi AddSecuren omaa henkilöstöä on Pirkanmaalla jossa on mm. laiteasennusta sekä auttamistoimintaa.

-    Turvapuhelinkeskuksessa hoitohenkilökunta vastaa puheluihin, tekevät tilannearvioita ja ohjaa tarvittavaa apua paikalle;esimerkiksi kotihoidon henkilökuntaa, läheisiä tai ambulanssin, tilanteesta riippuen, tarkentaa Ahonen.

AddSecure:ssä on pitkäaikaista henkilökuntaa niin vakituisissa työsuhteissa kuin keikkatyöntekijöinä. Työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan kokonaisvaltaisesti; liikunta- ja matkaetujen lisäksi toimistoilla on tarjolla myös virvokkeita ja välipalaa, mikä edistää viihtyvyyttä.

-    Henkilöstöllä on myös mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihinsa, lisää Ahonen.

AddSecure tarjoaa monialaisesti työharjoittelupaikkoja sekä määräaikaisia ja vakituisia työsuhteita niin sosiaalihuollon, asiakaspalvelun, taloushallinnon sekä tietotekniikan osaajille.

-    Tietysti tarjolla on myös opinnäytetöitä innovatiivisille opiskelijoille esimerkiksi turvalaiteratkaisujen vaikuttavuuden tutkimisessa, Ahonen toteaa.

Avainkumppanuus tarjoaa hyvän pohjan kehitystyölle

Yritys osallistui keväällä opintokokonaisuuteen, jossa opiskelijat kehittivät Chatbot -ideaa. Opiskelijoiden innovatiivinen työskentely sai osakseen kiitosta kumppanilta.

-    Se ei vielä ole osa meidän palvelukokonaisuuttamme, mutta kenties tulevaisuudessa on, sillä idea esiteltiin konsernille, toteaa Ahonen.

Myös Laurean tapa hoitaa avainkumppanuutta sai erityistä kiitosta. Monenlaiset yhteistyömahdollisuudet sekä säännöllinen yhteydenpito luovat pohjaa jatkuvalle kehittämiselle. Toiveissa on tiivistää yhteistyötä Laurean kanssa myös turvallisuuden ja riskienhallinnan koulutuksen saralla.

-    Meille on tärkeää olla yhteydessä alan kouluttajiin ja opiskelijoihin, silloin pysytään aallonharjalla, toteaa Ahonen.

-    Tietysti hankeyhteistyöt ja verkostoituminen Laurean muiden avainkumppanien kanssa kiinnostaa myös, Ahonen lisää.

Lisätietoja: