Siirry sisältöön

Tervetuloa osallistumaan DISC-hankkeen myötä ErasmusDays-tapahtumaan!

Erasmus Days -tapahtuma järjestetään 15.-17.10.2020 verkossa.

Kuvituskuva.
Kuvituskuva

Laurean koordinoima Erasmus+ -hanke DISC osallistuu Erasmus Days -tapahtumaan 15.-17.10.2020 yhdessä Laurean Multicultural and Multidisciplinary Professional Competences - ja Wellness at Work -kurssien opiskelijoiden kanssa. Lehtori Tiina Wikström toimii näiden monialaisten kurssien opettajana ja samalla myös tutkijana DISC-hankkeessa. Wikströmin mielestä hankkeen yhdistäminen opetukseen on ollut luontevaa.

DISC-hanke kerää Erasmus-päivien aikana tietoa siitä, miten digitaaliset taidot ovat olleet avuksi koronaviruksen kurittamassa Euroopassa, kun ihmiset ovat joutuneet eristyksiin toisistaan.

Erasmus-päivien aikana on mahdollista seurata reaaliaikaisesti päiviin osallistuvien ajatuksia ja kommentteja aiheesta Padletissa. Kutsumme kaikki mukaan osallistumaan alla olevia linkkejä hyödyntämällä.

DISC-hankkeen (Digital Skills for Integration and Active Citizenship) tavoitteena on edistää erityisesti maahanmuuttajien ja muiden haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten digitaalisia taitoja ja näin tukea heidän osallisuuttaan ja aktiivista kansalaisuuttaan Euroopassa.

Linkki tapahtumaan

 

Tervetuloa osallistumaan: https://laureauas.padlet.org/tiina_wikstrm/1qhevpr792uy8mek

 

Lisätietoja hankkeesta: https://discproject.eu/
Hankkeen projektipäällikkö Laureassa: Minttu Räty

#ErasmusDays #discproject

Lisätietoja: