Siirry sisältöön

Suvera liittyi Laurean avainkumppaneiden joukkoon

Valtakunnallisesti toimiva Suvera tarjoaa laaja-alaisesti päihde- ja mielenterveyspalveluita.

Suvera vieraili Lohjan kampuksella toukokuussa. Kuvassa vasemmalta Suveran palveluvastaava Katja Myllyoja, henkilöstöpäällikkö Pauliina Lapola sekä kehitys- ja palvelupäällikkö Inka Tahvanainen.
Suvera vieraili Lohjan kampuksella toukokuussa. Kuvassa vasemmalta Suveran palveluvastaava Katja Myllyoja, henkilöstöpäällikkö Pauliina Lapola sekä kehitys- ja palvelupäällikkö Inka Tahvanainen.

Laurea on sopinut avainkumppanuudesta terveys- ja hyvinvointialan yrityksen Suveran kanssa. Vuonna 2017 Oulussa perustetulla Suveralla on tällä hetkellä kaksi yksikköä. Perniön toimipisteessä tarjotaan päihdevieroitusta ja Siuntiossa sijaitsevassa toteutetaan päihdekuntoutusta. Lisäksi Suvera tarjoaa kunnille ja kaupungeille päihdelääkäripalveluita valtakunnallisesti aina Rovaniemeltä Helsinkiin.

Vahvasti kasvava yritys pitää lujasti kiinni tärkeimmistä arvoistaan; laatu, asiakaslähtöisyys ja välittäminen.

- Meillä viihtyvät niin asiakkaat kuin työntekijät, sillä meillä on oikeasti aikaa asiakkaille ja puitteet ovat kodinomaiset, henkilöstöpäällikkö Pauliina Lapola tiivistää työntekijöiden kertomuksia.

Työ yksiköissä perustuu aitoon kohtaamiseen ja asiakaslähtöisyyteen. Yksiköiden päiviin sisältyy niin ryhmiä kuin yksilökeskusteluja sekä toiminallista tekemistä yksiköissä lähiympäristöjä hyödyntäen. Asiakkaiden kanssa leivotaan, pelataan ja liikutaan luonnossa.

- Toivotonta tapausta ei ole. Jollekin se ratkaiseva käänne voi olla vaikka kahdeskymmeneskuudes kuntoutuskerta, palveluvastaava Katja Myllyoja kertoo.

Suverassa ymmärretään työntekijöiden hyvinvoinnin arvo. Tarjolla onkin säännöllistä työnohjausta ja koulutusta. Myös tiimien toimivuuteen panostetaan, mikä takaa viihtyisän työilmapiirin. Katja Myllyoja kannustaa opiskelijoita hakeutumaan alalle:

- Vaikka päihdetyö ei ole helpoimmasta päästä, asenne ratkaisee ja työ opettaa.

Uusi avainkumppani tarjoaa erityisesti sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja- ja sosionomiopiskelijoille mielenkiintoisia harjoittelupaikkoja, opinnäytetyöaiheita sekä erilaisia projekteja. Tälläkin hetkellä olisi kysyntää vaikuttavuuden tutkijalle. Opiskeluaikana voi myös kartuttaa osaamistaan tekemällä sijaisuuksia ja keikkatöitä. Suveralla kannustetaankin opiskelijoita lähestymään heitä rohkeasti.

Lue lisää Laurean avainkumppanuudesta

Lisätietoja: