Siirry sisältöön

STARK Laurean avainkumppaniksi

Rakennustarvikeliike Stark haluaa lisätä alan vetovoimaa.

Kuvituskuva

Stark ja Laurea ovat solmineet avainkumppanuussopimuksen. Rakennustarvikeyritys Starkilla on pitkät perinteet suomalaisella rakennusalalla. Suomessa toimipaikkoja on 26, neljä jakelukeskusta ja verkkokauppa. Pääkonttori sijaitsee Espoossa. Suuri osa Starkin asiakkaista on yritysasiakkaita, mutta Stark palvelee myös kuluttajia. Mielenkiintoa ja kansainvälistä näkökulmaa lisää se, että konserni toimii kuudessa maassa Pohjois-Euroopassa.

Henkilöstöjohtaja Riikka Tarkiainen kertoo Starkin olevan innoissaan avainkumppanuudesta:

- Olemme olleet yhteydessä Laurean kanssa jo muutaman vuoden ajan ja kokemukset ovat olleet hyviä. Niistä innostuneina halusimme lähteä kehittämään yhteistyötä nimenomaan Laurean kanssa.

Positiivisena kokemuksena Tarkiaisen mieleen on jäänyt erityisesti Laurean järjestämä rekrytointitapahtuma, jonka tarkoitus oli tuoda yhteen työnantajat ja opiskelijat. Tapahtuman kautta yritys löysikin Laurean opiskelijoista etsimänsä työharjoittelijat.

- Meillä on ollut muutama työharjoittelija Laurean kautta, ja ne kokemukset on olleet todella onnistuneita.

Aiemmat kokemukset ovat myös innoittaneet yritystä kehittämään harjoittelupaikkojen monialaisuutta.

- Haluamme yhteistyön puitteissa kartoittaa potentiaalisia harjoittelupaikkoja Starkin eri yksiköissä.

Yhteistyön kautta Stark tarjoaa mahdollisuuksia myös opinnäytetöiden ja erilaisten kehittämisprojektien parissa. Tarkiainen kertoo Starkin olevan avoin myös kaikenlaiselle uudenlaiselle yhteistyölle, joka hyödyttää kumpaakin osapuolta.

Aivan erityisesti Stark haluaa henkilöstöjohtaja Riikka Tarkiaisen mukaan kehittää työnantajakuvaansa sekä lisätä toimialan tunnettuutta ja vetovoimaa opiskelijoiden ja nuorten keskuudessa.

- Haluamme opiskelijoiden olevan tietoisia siitä, millaisia työpaikkoja meillä on heille tarjota. Työntekijämme voivat tulla monesta lähteestä ja monenlaisilla koulutustaustoilla.

- Rakennustarvikealalla  mahdollisuuksia on valtavasti. Pyrimme tuomaan esille sitä, että tämä on kiehtova ja merkityksellinen toimiala meidän yhteiskunnalle. Yhteistyö Laurean kanssa on oiva tapa lähteä kehittämään näitä tavoitteita.

Mitä avainkumppaniyhteistyö sisältää?

Laurean avainkumppanuus on vastikkeellista yhteistyötä, joka takaa kumppanille laaja-alaisen ja systemaattisen yhteistyön Laurean eri koulutusten kanssa opiskelijayhteistyönä, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa sekä liiketoiminnassa. Käytännössä yhteistyö avainkumppaneiden kanssa sisältää projekteihin, rekrytointiin tai näkyvyyteen liittyvää yhteistyötä.

Lue lisää avainkumppanuusmallista

Lisätietoja: