Siirry sisältöön

StaffPoint-konserni Laurean avainkumppaniksi

Avainkumppanuus tiivistää henkilöstöpalveluyritys StaffPointin ja Laurean yhteistyötä.

Kuvassa StaffPoint-konsernin henkilöstöjohtaja Tiina Forsbom (2. vasemmalta) yhdessä Laurean aluepalvelupäällikkö Pia Kiviharjun, rehtori Jouni Kosken sekä korkeakouluyksikön johtajan Margit Lumian kanssa.

Laurea ja Suomen suurimpiin henkilöstöpalveluyrityksiin kuuluva StaffPoint-konserni ovat sopineet avainkumppanuudesta. StaffPoint työllistää vuosittain noin 12 000 työntekijää useilla eri toimialoilla. Suomen lisäksi yritys toimii myös Baltian maissa sekä Espanjassa.

Rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen lisäksi StaffPoint tarjoaa asiakkailleen myös HR-asiantuntijapalveluita sekä erilaisia valmennus-, työllistämis- ja urapalveluita.

Tulevaisuuden osaaminen ja osaajat ovat Laurean ja StaffPointin yhteistyön ytimessä:

-    Kun miettii Laurean tarjoamia koulutuksia, niin siellä on juuri sellaista osaamista, mitä me StaffPointilla haluamme ja tarvitsemme. Meillä on uusille ammattilaisille tarjolla töitä niin ICT-, toimisto-, HoReCa-, turva- kuin hoitoaloillakin, luettelee StaffPoint-konsernin henkilöstöjohtaja Tiina Forsbom.
-    Kumppanuuden myötä meille on äärimmäisen tärkeää löytää yhdessä Laurean kanssa kontaktipintaa tulevaisuuden osaajien ja vaikuttajien kanssa.

Laurean kanssa StaffPoint on tehnyt yhteistyötä jo aiemminkin. Nyt avainkumppanuuden myötä yhteistyöstä muodostuu entistä systemaattisempaa:

-    Odotamme yhteistyöltä avointa dialogia, mutta myös molemminpuolista rohkeutta kehittää yhdessä jotain aivan uutta ja tehdä asioita uudella tavalla, StaffPointin Tiina Forsbom kuvailee.

Lue lisää Laurean avainkumppanuusmallista.