Siirry sisältöön

"Someta duuniin ja pääset työmoodiin" – Someta Duuniin -tapahtuma järjestetään Slackissä

Laurean opiskelijatiimi haluaa kutsua sinut mukaan Someta Duuniin -hankkeen järjestämään virtuaaliseen ura- ja rekrytointitapahtumaan. Tapahtuma järjestetään verkossa helppokäyttöisellä Slack-alustalla 15.4.-3.5.2019.

Someta Duuniin -tapahtuma tarjoaa tuoretta, uutta ja ajankohtaista sisältöä rekrytointiin, työnhakuun ja sosiaalisen median hyödyntämiseen kaikille aiheesta kiinnostuneille. Laurean liiketalouden opiskelijat Veera Hänninen ja Alexei Petrouchine ovat mukana hankkeeseen liittyvässä Sometaduuniin -projektitiimissä. He ovat vaikuttuneita uudenlaisen virtuaalisen ura- ja rekrytapahtuman konseptista ja odottavat innolla tapahtuman käytännön toteutusta.

- Someta Duuniin -tapahtuma tarjoaa ihan uudenlaisen konseptin tavata työnantajia netissä. Odotan rentoa, keskustelevaa ilmapiiriä, Hänninen kertoo.

- On mielenkiintoista olla mukana luomassa uudenlaisia kohtaamismahdollisuuksia. Samalla kehittyvät myös some-, markkinointi- ja projektinhallintataidot, opiskelijatiimin projektipäällikkö Petrouchine arvioi.


Liiketalouden opiskelijat Veera Hänninen ja Alexei Petrouchine esittelevät Someta duuniin -konseptia. Someta duuniin tarjoaa runsaasti uusia, virtuaalisia mahdollisuuksia sekä opiskelijoille, työnhakijoille että työnantajille.

Opiskelijatiimissä ovat mukana myös nuoret, 17-vuotiaat liiketalouden polkuopiskelijat Tommi Pyhältö ja Santeri Latikka. Molemmat ovat kiinnostuneita Someta Duuniin -tapahtuman tarjoamista verkostoitumismahdollisuuksista, mielenkiintoisista työ- ja harjoittelupaikoista sekä tulevaisuuden osaamistarpeista.

- Minulla on jo kesätyöpaikka, mutta uusista verkostoista ja suhteista on aina hyötyä, Pyhältö toteaa.

- Minua kiinnostaa, minkälaista osaamista eri työtehtäviin pitää olla nyt ja tulevaisuudessa, kun maailma muuttuu. Someta duuniin, ja pääset työmoodiin, Latikka lisää.


Hyvinkääläiset liiketalouden opiskelijat Tommi Pyhältö ja Santeri Latikka aikovat hyödyntää Someta Duuniin -tapahtuman verkostoitumismahdollisuuksia. Myös tarjolla olevat työ- ja harjoittelupaikat kiinnostavat.

Sometaduuniin-hanke levittää tietoa sosiaalisen median hyödyntämisestä rekrytoitumisen apuna ja urasuunnittelutaidoista digitaalisessa ajassa. Hankkeen järjestämässä Someta Duuniin -tapahtumassa voit verkostoitua eri alojen opiskelijoiden, työnantajien ja asiantuntijoiden kanssa. Voit keskustella verkossa Slackin kanavilla, pääset hyödyntämään ajankohtaisimmat webinaaritallenteet ja mukaan livetilaisuuksiin. Voit osallistua tapahtumaan tietokoneen tai älypuhelimen välityksellä itsellesi parhaiten sopivaan aikaan, vaikka kotisohvalta.

Tapahtuma on suunnattu niin työ- ja harjoittelupaikan hakijoille, opiskelijoille, opettajille, urasuunnittelijoille, työvalmentajille kuin työnantajille. Tapahtuma koostuu Slackin keskustelukanavista ja Zoom-alustalla järjestettävistä työnhaun ajankohtaisia teemoja käsittelevistä livetilaisuuksista. Eri aloille on omat alakohtaiset keskustelukanavat. Uudellamaalla on esimerkiksi keskustelukanavat liiketalous-, matkailu- ja palveluliiketoiminta-, ICT/IT- ja sosiaalialalle. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan tästä linkistä!

Lisätietoa tapahtumasta ja hankkeesta tästä.
Ilmoittaudu mukaan tästä.

Tapahtumat järjestää Sometaduuniin-hanke. Hanke saa ESR-tukea Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen myöntämänä.