Siirry sisältöön

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut avainkumppanuusyhteistyöhön Laurean kanssa

Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut tarjoaa keikkatöitä sote-alan ammattilaisille ympäri Suomen.

Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden Juuso Koivumäki, Sarita Karppi ja Markus Itkonen tapasivat Laurean edustajia Tikkurilan kampuksella alkusyksystä..

Laurean ja Sijaiset.fi Henkilöstöpalvelut ovat sopineet avainkumppanuudesta. Sijaiset.fi tarjoaa sosiaali- ja terveydenhoitoalan yrityksille sekä julkisen puolen toimijoille henkilöstöpalveluita. Yrityksen kautta keikkatöihin voivat työllistyä niin sairaanhoitajat, terveydenhoitajat, lähihoitajat kuin sosionomitkin. 

Oulussa vuonna 2019 perustettu Sijaiset.fi palvelee asiakkaita ympäri Suomen pääkaupunkiseudulta Lappiin asti. Rekisteröityjä työntekijöitä yrityksellä on tällä hetkellä yli 30 000. 

Sijaiset.fi:n toiminnan ytimessä on nopea ja helppokäyttöinen keikkavuorojen tilausjärjestelmä sekä tuntien hyväksyntä. Työntekijöille puolestaan tarjolla on nykyaikainen mobiiliapplikaatio, jonka kautta työvuorojen varaaminen onnistuu. 

Yhtenä Suomen suurimpana sosiaali- ja terveysalan kouluttajana Laurea oli luonteva yhteistyökumppani Sijaiset.fi:lle. 

- Avainkumppanuus Laurean kanssa on meidän yrityksemme kannalta hyvin tärkeä. Haluamme kohdata opiskelijoita ja tarjota heille ensimmäinen kosketus sote-alan työhön, kertoo Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden toimitusjohtaja Markus Itkonen.

- Samalla haluamme tarjota opiskelijoille mahdollisuuden ja vapauden työskennellä sellaisissa työvuoroissa, jotka soveltuvat jokaisen opiskelujen oheen.

Laurean ja Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden avainkumppanuusyhteistyö ei rajoitu pelkästään sosiaali- ja terveysalan opiskelijoihin. Syksyn myötä käynnistyy myös digitaalisen myynnin ja markkinoinnin opiskelijaprojekti Laurean liiketalouden opiskelijoiden kanssa. 

Laureassa kumppanuudesta Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden kanssa vastaava myyntipäällikkö Timo Kiippa on iloinen jo käynnistyneen yhteistyön tuomista mahdollisuuksista:

- Yhteistyö tuo meille Laureaan paljon oppia ja kokemuksia aivan uudenlaisista työnteon muodoista, joissa hyödynnetään alustatalouden tuomia mahdollisuuksia, hän kertoo.

- Samalla tämän tyyppiset ratkaisut tuovat meidän opiskelijoillemme joustavia mahdollisuuksia hankkia työkokemusta opintojen ohessa.

Lue lisää avainkumppanuudesta Laurean kanssa ja tutustu muihin avainkumppaneihimme.

Lisätietoja: