Siirry sisältöön

Kiinnostaako ura tapahtumien, matkailun tai ruoka- ja juomaelämysten parissa - Hae restonomikoulutuksiimme erillishaussa tai yhteishaussa

Laurean restonomiopintoihin on keväällä 2022 tarjolla kolme väylää. Koulutukseen voi hakea erillishaussa valintakokeen kautta 28.2.-14.3. ja yhteishaussa 16.-30.3. Jos sinulla on aiempaa kokemusta esihenkilötason tehtävistä, voit hakea myös erillishaussa 25.3.-8.4.

Kuvituskuva

Tämä kevät on erinomainen mahdollisuus hakea restonomiopintoihin Laureaan. Restonomikoulutus Laureassa tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia tulevaisuuteen. Opinnoissa voi rakentaa juuri itselleen mielekkään kokonaisuuden esimerkiksi tapahtumatuotannon, matkailun, ruokatapahtumien, juomaelämysten, ruokamatkailun, tai yrittäjyyden parissa.  Alan tulevaisuudennäkymät ovat erinomaiset ja restonomikoulutuksesta valmistuneet työllistyvät erinomaisesti - jo opintojen aikanakin.

Valintaopintojakson kautta tutkinto-opiskelijaksi päiväopintoihin

Päiväopintoina toteutettavaan, syksyllä 2022 alkavaan Palveluelämysten tuottamisen ja kehittämisen koulutukseen voi perinteisen korkeakoulujen yhteishaun (16. – 30.3.) lisäksi hakea myös vaihtoehtoisesti hakea verkossa suoritettavan valintaopintojakson kautta jo ennen varsinaista yhteishakua. Kolmen opintopisteen laajuinen Omavalvonnalla turvallisuutta palveluelämyksiin -opintojakso perehdyttää hakijoita alaan ja samalla mittaa oppimisvalmiuksia sekä tiedonhakutaitoja. Opintojaksolla parhaiten suoriutuneet hakijat valitaan tutkinto-opiskelijoiksi syyskuussa 2022 alkavaan koulutukseen.

Erillishaku restonomiopintoihin valintaopintojakson kautta on käynnissä 28.2. – 14.3. Haku tapahtuu Opintopolku-palvelun kautta. Kaikki hakukelpoiset hakijat hyväksytään hakuajan päättymisen jälkeen opintojaksolle, jonka voi suorittaa 11.4. – 6.5. välisenä aikana. Valintaopintojaksolle voit myös ilmoittautua, vaikka hakisit opintoihin myös yhteishaussa.

Lue lisää erillishausta valintaopintojakson kautta

Ravitsemisalan esihenkilö- ja päällikkötason kokemusta omaaville oma verkkopainotteinen ryhmä

Yli kolme vuotta ravitsemisalan esihenkilö- tai päällikkötason tehtävissä toimineille sekä alan yrittäjille käynnistyy puolestaan oma ryhmä, johon voi hakea Opintopolun kautta 25.3. – 8.4. Koulutus alkaa elokuussa 2022.

Nyt haettavana oleva koulutus tarjoaa ravitsemisalan esihenkilötehtävissä toimiville erinomaiset mahdollisuudet kehittää omaa osaamista vastaamaan voimakkaasti muuttuvan alan mahdollisuuksiin. Erillisryhmän opinnot on suunniteltu niin, että niissä voi jokainen opiskelija hyödyntää työelämässä jo hankkimaansa osaamista. Näin tutkinnon suorittaminen on mahdollista jopa kahdessa ja puolessa vuodessa myös työn ohessa. Jokaiselle opiskelijalle rakennetaan oma henkilökohtainen polku, jossa opiskelijan oma aktiivisuus on ensisijaisen tärkeää.

Restonomikoulutuksen opinto-ohjelmaan sisältyy ravitsemisalan opintojen lisäksi palveluliiketoimintaa, palvelumuotoilua, kieliä ja viestintää sekä menetelmäopintoja. Osa opinnoista on englanninkielisiä.

Lue lisää ravintola-alan ammattilaisille suunnatusta koulutusmahdollisuudesta

Lisätietoja: