Siirry sisältöön

Ravitsemisalan esihenkilö, nyt on hyvä hetki suorittaa restonomi AMK -tutkinto

Erillishaku restonomikoulutukseen avautuu Laureassa ravitsemisalan esihenkilöille ja päällikkötason tehtävissä työskenteleville tai yrittäjänä toimiville.

Kuvituskuva

Laureassa käynnistyy 25.3. erillishaku restonomikoulutukseen (AMK) esihenkilö- ja päällikkötehtävissä ravitsemisalalla vähintään kolme vuotta toimineille. Erillisryhmän opinnot on suunniteltu niin, että niissä voi jokainen opiskelija hyödyntää työelämässä jo hankkimaansa osaamista. Näin tutkinnon suorittaminen on mahdollista jopa kahdessa ja puolessa vuodessa myös työn ohessa, riippuen henkilökohtaisesta suunnitelmasta.

Nyt haettavana oleva koulutus tarjoaa alan ammattilaisille erinomaiset mahdollisuudet kehittää omaa osaamista vastaamaan voimakkaasti muuttuvan alan mahdollisuuksiin ja samalla tarjoamme organisaatioille erinomaisen mahdollisuuden hyödyntää kehittyvän työntekijän osaamista. 

Opiskelijamme ovat toimineet monipuolisissa tehtävissä, vastaten mm. baaritoiminnoista, ravitsemispalveluista hotelliympäristössä/laivalla ja myös esim. catering-/ravintolatoiminnan yrittäjänä.  

Voit yhdistää sujuvasti työsi ja opinnot

Nyt haettavana olevan koulutuksen voi suorittaa työn ohessa, sillä osa opinnoista toteutetaan verkossa ja lähiopetusta on 2-3 kertaa lukukaudessa (1-3 päivää kerrallaan). Työn opinnollistamisen kautta koulutuksen opiskelijat voivat hyödyntää myös nykyistä työtään opintojen edistämisessä, mm. erilaisia projekteja on helppo sitoa omaan työympäristöön.

Restonomitutkinnon pituus on 3,5 vuotta, mutta parhaimmillaan tutkinnon voi suorittaa jopa noin 2,5 vuodessa. Opintojen alussa aiemmin hankkimasi osaaminen huomioidaan ja suoritettavat opintosi suunnitellaan yksilöllisesti.

Koulutukseen haetaan Opintopolun kautta niin sanotussa erillishaussa. Hakuaika on 25.3.2022 klo 8:00 – 8.4.2022 klo 15:00. Koulutus käynnistyy elokuussa 2022.

www.opintopolku.fi

Restonomikoulutus (AMK) ravitsemisalan esimiehille ja päälliköille - Laurea-ammattikorkeakoulu