Siirry sisältöön

Rantalainen on Laurean uusi avainkumppani

Taloushallinnon palveluja tuottava Rantalainen ja Laurea tiivistävät yhteistyötään.

Kuvassa Rantalaisen HR-asiantuntija Juuso Siltakorpi (2. vasemmalta) ja M&A-johtaja Kimmo Martikainen yhdessä Laurean rehtori Jouni Kosken ja aluepalvelu- ja liiketoimintapäällikkö Irene Väkevä-Harjulan kanssa.

Laurea-ammattikorkeakoulu ja ulkoistettuun taloushallintoon sekä palkanlaskentaan erikoistunut Rantalainen Group Oy ovat solmineet avainkumppanuussopimuksen. Avainkumppanuus mahdollistaa kumppaneille laaja-alaisen ja systemaattisen yhteistyön ammattikorkeakoulun kanssa.

Hyvinkäällä vuonna 1972 alkunsa saanut Rantalainen on tänä päivänä yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Se palvelee asiakkaitaan 50 toimipisteessä eri puolilla Suomea ja kaikkiaan yrityksen palveluksessa työskentelee 830 taloushallinnon ammattilaista.

Uudet osaajat ja osaamisen kehittäminen ovatkin tärkeitä tekijöitä, jotka saivat Rantalaisen tiivistämään yhteistyötään Laurean kanssa:

-    Me haluamme tehdä yhteistyötä oppilaitosten kanssa, jotta pystyisimme rekrytoimaan parhaita tekijöitä. Samalla haluamme myös kehittää täydennyskoulutusohjelmia meidän nykyisellekin henkilöstölle, kuvailee yhteistyön lähtökohtia Rantalaisen M&A-johtaja Kimmo Martikainen.

Rantalaisella lähdetään rakentamaan yhteistyötä Laurean kanssa avoimin mielin. Rantalaisella laki- ja HR-asioista sekä yritysostoista vastaava Kimmo Martikainen haluaa olla valmiina tarttumaan eteen tuleviin uusiin ideoihin ja mahdollisuuksiin rohkeasti.

-    Parhaimmillaan yhteistyö opiskelijoiden kanssa tuo meille uusia tulevaisuuden tekijöitä, mutta samalla se tarjoaa paljon myös meillä Rantalaisella mentorina toimivalle. Kaikkein paras on sellainen tilanne, jossa nuori ja innokas osaaja sekä vanha ja kokenut tekijä molemmat oppivat uutta, Martikainen tiivistää.

Lue lisää Laurean avainkumppanuusmallista

Lisätietoja: