Siirry sisältöön

Kaksi laurealaista innovaatiota Laatukeskuksen kilpailun finaalissa

Seniori365.fi ja BOOST+INNO selviytyivät hienosti Quality Innovation Award -kilpailun parhaiden ehdotusten joukkoon.

Kaksi Laureassa kehitettyä innovaatiota – Seniori365.fi ja BOOST+INNO – on selviytynyt hienosti Laatukeskuksen järjestämän kilpailun finalistien joukkoon. Kilpailun finalistit ja voittajat julkistettiin tiistaina 4.12. startup-tapahtuma Slushin oheistapahtumassa.

Laatukeskuksen vuosittain järjestämä Quality Innovation Award –kilpailu kokoaa yhteen lukuisia erikokoisia organisaatioita eri toimialoilta. Sen tavoitteena on lisätä innovaatioiden tunnettuutta ja kannustaa kansainväliseen yhteistyöhön innovaatiotoiminnassa.

Laurean opiskelijoiden kehittämä ja ylläpitämä Seniori365.fi on senioreille tarkoitettu palvelusivusto, joka kokoaa yhteen apua, tietoa ja aktiviteetteja. Koulutusalan innovaatiot –sarjassa kisannutta ideaa kiitettiin Laatukeskuksen palautteessa uudenlaiseksi keskitetyksi, kustannustehokkaaksi palveluratkaisuksi senioreille, joka helpottaa senioreiden ja omaishoitajien turvallista, omatoimista ja hyvinvointia aktivoivaa arkea.

BOOST+INNO puolestaan on malli ja työkaluja Laureassa syntyvien innovaatioiden boostaamiseksi kohti kaupallistamista. Se syntyi viime keväänä osana BIB-hanketta. BOOST+INNO –idean palautteessa tärkeäksi nähtiin muun muassa se, että mallin avulla asiakkaan ongelmaa lähestytään monelta suunnalta ja asiakkaan innovaation avulla lopputulokseen päädytään systemaattisemmin kuin perinteisillä menetelmillä.

Lue lisää kilpailusta ja sen voittajista Laatukeskuksen tiedotteesta.