Siirry sisältöön

Laurealaiset kansainvälisen palvelumuotoilukilpailun finaalissa

Boost+Inno -hanke kisasi Service Design Awards -kilpailun voitosta Dublinin finaalissa lokakuussa.

​Laureassa kehitetty Boost+Inno -innovaatiomalli selviytyi kansainvälisen Service Design Awards -palvelumuotoilukilpailun finalistien joukkoon. Kilpailun 16 parasta ideaa kisasivat loppukilpailussa ja voittaja julkistettiin Dublinissa pidetyssä konferenssissa 11.-12. lokakuuta.

Kaikkiaan kilpailuun osallistui tänä vuonna ennätykselliset 80 hanketta eri puolilta maailmaa. Suomesta loppukilpailuun eteni kaksi ideaa: Laurean ja ohjelmistoyritys Futurice.

-    Jo finaaliin pääseminen on todella iso juttu! Tuomariston terveisten mukaan finaaliin ovat päässeet vain laadukkaimmat, parhaiten valmistellut ja tuloksia tuottavat hankkeet, iloitsee Boost+Inno -projektipäällikkö Krista Keränen.

Boost+Inno syntyi alun perin viime keväänä päättyneen BIB-hankkeen tuloksena. Tuloksena on malli ja työkaluja Laureassa syntyvien innovaatioiden boostaamiseksi kohti kaupallistamista.

-    Tämä malli on jo vienyt eteenpäin laurealaista innovaatiotoimintaa ja tuonut hyviä tuloksia. Kiitos kuuluu BIB-hankkeeseen osallistuneille yli 30 mahtavalle innovaattorille, kertoo hankkeen projektipäällikkö Krista Keränen.
-    Laurea on vahvasti palveluinnovaatioiden korkeakoulu, jossa syntyy paljon innovatiivisia ideoita. Haastamme perinteistä teknologista innovaatioperinnettä, sillä me lähdemme aina rakentamaan palveluita asiakkaiden tarpeiden pohjalle.

Projektipäällikkö Krista Keräsen lisäksi Boost+Inno-idean takana ovat Päivi Haapanen, Tarja Laakkonen, Aino Maijala ja Jaakko Porokuokka. Lisäksi BIB-tiimin ovat kuuluneet Jari Kyrö, Hanna Rita-Kasari ja Birgit Eskelinen. BIBn hankeidean ja-hakemuksen rakensi alun perin Antti Sekki.

Tutustu Service Design Awards -kilpailun finalisteihin ja Laurean Boost+Inno-ideaan tarkemmin kilpailun verkkosivuilla.

Lisätietoja: