Siirry sisältöön

Laurean opiskelija Saki Salomäki hopealle Best Seller -finaalissa

Korkeakouluopiskelijoiden Best Seller -myyntikilpailun finaali käytiin torstaina.

Loppukilpailun kärkinelikko.

Ammattikorkeakouluopiskelijat kisaavat vuosittain myyntitaidoistaan Best Seller-kilpailussa ja tänä vuonna ensi kertaa kilpailuun ottivat osaa myös Laurean opiskelijat. Kilpailu huipentui finaaliin torstaina 19.4., joka käytiin Haaga-Heliassa Helsingissä.

Voittajaksi kilpailussa selvisi haagahelialainen Jimi Hellstedt ja toiselle sijalle ylsi Laurean opiskelija Saki Salomäki. Onnea Jimi, Saki ja muut finalistit!

Kilpailuun osallistui tänä vuonna opiskelijoita Haaga-Helian ja Laurean lisäksi myös Jyväskylän, Kaakkois-Suomen, Tampereen ja Turun ammattikorkeakouluista. Jokainen korkeakoulu valitsi esikarsintojen jälkeen kilpailuun neljä opiskelijaa.

Ennen esikarsintaa Laurean opiskelijat pääsivät myynnin huippuammattilaisten valmennukseen ja finaaliin valitut neljä opiskelijaa hioivat taitojaan vielä viime viikolla.

Koulutukset

Tutustu Laurean tarjoamiin koulutuksiin

Opiskele työelämäläheinen korkeakoulututkinto Laureassa. Saat jo opiskeluaikana kokemusta työelämästä harjoittelujen ja työelämäprojektien kautta. Olit sitten toisen asteen opiskelija tai jo työssä oleva – tutustu eri vaihtoehtoihin ja hae meille!

Lue lisää koulutuksistamme