Siirry sisältöön

Onnea Laureasta valmistuneille!

Laurean syyslukukauden valmistujaisjuhlaa vietettiin torstaina.

Sadoilla Laurean opiskelijoilla oli tänään aihetta juhlaan. Torstaina nimittäin vietettiin jälleen Laurean perinteistä valmistujaisjuhlaa, jossa juhlittiin syyslukukauden aikana opintonsa päättäneitä.

Laurean valmistujaisjuhlaa vietettiin viime vuosilta tuttuun tapaan Helsingin Kulttuuritalolla. Juhlaan osallistui tällä kerralla yli 200 valmistuvaa opiskelijaa sekä runsas joukko heidän läheisiään ja ystäviään.

Kaikkiaan Laureassa AMK- ja YAMK-tutkinnon suorittaa kuluvan vuoden aikana kaikkiaan noin 1700 opiskelijaa.

Kaikkia valmistuneita opiskelijoita onnitteli juhlapuheessaan myös Laurean rehtori, toimitusjohtaja Jouni Koski:

-    Onnittelut merkittävän virstapylvään saavuttamisesta elämässä ja menestystä työelämään, hän sanoi.
-    Laurean hyvä vetovoima yhteishaussa kertoo, että koulutukselle on kysyntää. Te, hyvät valmistuneet, olette laurealaisen koulutuksen viestinviejiämme työelämässä.

Juhlassa kuultiin myös aiemmin valmistuneen Laurean alumnin puheenvuoro. Työelämän tervehdyksen juhlaan toi tradenomiksi Laureasta valmistunut Petteri Lohivesi:

-    Valmistujaisjuhla on äärimmäisen hieno perinne. Se päättää suuren urakan ja merkitsee hetkeä, kun otamme askeleen työelämän haasteisiin, hän totesi.
-    Muistan itse valmistujaisjuhlassa ajatelleeni, että nyt olen valmis. Näin se ei kuitenkaan ole, vaan oppiminen todella vasta alkaa tästä.

Valmistujaisjuhla huipentui jälleen ikimuistoiseen hetkeen, kun opiskelijat saivat heittää ilmaan Laurea-lakkinsa. Nyt heidän opiskelu-urakkansa on ohi ja on aika astua työelämään Laurean alumneina.

 

Valmistujaisjuhlan tunnelmiin voi palata vielä katsomalla juhlan videotallenne Laurean Youtube-kanavalta.