Siirry sisältöön

Onnea Laureasta valmistuneille!

Laurean perinteistä valmistujaisjuhlaa vietettiin perjantaina 14.6. Helsingin Kulttuuritalolla.

Valmistuneet opiskelijat heittävät lakit ilmaan valmistujaisjuhlassa

Perjantai 14.6. oli merkittävä ja ikimuistoinen päivä lukuisille Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijoille, jotka tällä päivämäärällä saivat päätökseen ammattikorkeakoulu- tai ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavat opintonsa. Valmistuvia opiskelijoita juhlistettiin Laurean perinteisessä, koko korkeakoulun yhteisessä valmistujaisjuhlassa Helsingin Kulttuuritalolla.

Paikalle juhlaan saapui yli 300 valmistuvaa opiskelijaa sekä runsas joukko heidän perheenjäseniään ja ystäviään. Samalla juhlittiin myös kaikkia kevätlukukauden aikana ammattikorkeakoulu- ja ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita laurealaisia opiskelijoita.

Valmistuvien opiskelijoiden puolesta puheen piti valmistujaisjuhlassa englanninkielisestä liiketalouden koulutuksesta valmistunut Ali Najafi:

-    Valmistuminen Laureasta ei tarkoita minulle pelkkää tutkintoa, vaan paljon enemmän, Najafi kuvaili tuntemuksiaan valmistumisen hetkellä.
-    Laureassa olen saanut mahdollisuuden saada uusia ystäviä, uusia kokemuksia vaihdossa ja harjoittelussa, mutta ennen kaikkea olen oppinut tuntemaan, kuka olen ja mitä haluan tehdä tulevaisuudessa.

Valmistujaisjuhlan päätteeksi koitti odotettu hetki. Ali ja muut valmistuneet saivat asettaa päähänsä Laurea-lakin ja astuivat ulos Kulttuuritalon salista Laurea-alumneina.

Kaikkiaan kuluneen kevätlukukauden aikana koko Laureasta valmistui noin 700 opiskelijaa. Vuosittain Laurea-ammattikorkeakoulusta valmistuu yli 1600 eri alojen ammattilaista.

Videotallenteen valmistujaisjuhlasta voi katsoa Laurean Youtube-kanavalta.
Katso myös valmistujaisjuhlan tunnelmia Facebookista ja Instagramista.