Siirry sisältöön

Oikeustradenomiopiskelija Iina Myllykylälle valtakunnallinen myynnin ja markkinoinnin stipendi

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA palkitsee ansioituneita opiskelijoita ja opinnäytetyön tekijöitä.

Projektipalaverissa Krannin tilalla liiketalouden opiskelijat Iina Myllykylä (vas. edessä), Pyry Seppälä (vas.), Anna Vikstedt-Keltanen (oik.) ja Krannin tilan toimitusjohtaja Anne Lukana (oik. edessä).

Laurean oikeustradenomiopiskelija Iina Myllykylä on saanut Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaiset MMA:n myöntämän valtakunnallisen stipendin 29.5.2020. Stipendi on tarkoitettu myynti-, markkinointi- ja ostoalaa koskevien opintojen ja opinnäytetöiden palkitsemiseen.

- Iina on aloittanut opinnot syksyllä 2019 ja hän on jo ensimmäisen opiskeluvuoden aikana toiminut erittäin aktiivisesti Laurean liiketalouden P2P-projekteissa yritysten markkinoinnin ja myynnin kehittämisessä, toteavat Iinan projekteja ohjanneet Laurean liiketalouden lehtorit Pirjo Lappalainen ja Tero Uusitalo.

Oikeustradenomiksi opiskeleva Iina Myllykylä on kehittänyt muun muassa Laurean yhteistyökumppaniyrityksen, lähiruokaa tuottavan, Krannin tilan markkinointia ja B2B-myyntiä Lisäksi Iina on osallistunut projektitiiminsä kanssa Krannin tilan kesäkahvilan suunnitteluun sekä uuden tuotteen lanseerauksen kehittämiseen.

- Olen todella otettu stipendistä ja tämä tuli yllätyksenä, toteaa Iina. Olen huomannut kuluneen vuoden aikana, että tämä ala on minulle ominta. Lisäksi olen heittäytynyt täysillä projekteihin mukaan, olen saanut onnistumisen kokemuksia ja tunnen myös kehittyneeni paljon, lisää Iina stipendin saatua.

- Minulla on myös ollut todella mahtavat tiimit, jotka ovat tehneet erittäin hyvää työtä projekteissamme, kiittelee Iina opiskelijakollegoitaan.

Lue lisää stipendistä ja muista palkituista Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n tiedotteesta (29.5.2020).