Siirry sisältöön

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA avainkumppaniksi

MMA on myynti-, markkinointi- ja ostoalan ammattilaisen edunvalvontajärjestö.

Laurea ja Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA ovat solmineet avainkumppanuussopimuksen. Akavaan kuuluva MMA on noin 20 000 myynti-, markkinointi- ja ostoalan ammattilaisen edunvalvontajärjestö. 

Laurean kanssa MMA on tehnyt yhteistyötä eri tavoin jo pitkään. Esimerkiksi Tikkurilan ja Hyvinkään kampuksilla liiketalouden opiskelijat ovat opintojaksoilla tutustuneet myynnin ja markkinoinnin työhön sekä ratkoneet alaan liittyviä kehittämishaasteita. Yhteistyötä on tehty myös mm. mentoroinnissa sekä myynnin korkeakouluverkostossa, joka keskittyy myynnin koulutuksen kehittämiseen. 

-Tältä pohjalta avainkumppanuus Laurean kanssa oli luonteva tapa jatkaa yhteistyötämme. Toivomme, että avainkumppanuus myös luo mahdollisuuksia kehittää yhteistyötä edelleen myös jatkossa, kuvailee Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Tuula Sirén

Erityisesti MMA on kiinnostunut hyödyntämään opiskelijoiden osaamista erilaisissa projektitoimeksiannoissa. Samoin liiton toimistolla Pasilassa on säännöllisesti 1-2 työharjoittelijaa korkeakouluista. 

Myynti-, markkinointi- ja ostoalan edunvalvojana MMA haluaa myös rakentaa verkostoa ja vuorovaikutusta alan ammattilaisten välille:

-Tahtotilamme on, että toimimme myös liike-elämän ja oppilaitosten välillä. Näin voimme myös viestiä niistä tarpeista, mitä alalla on myynnin ja markkinoinnin koulutukselle, markkinointi- ja viestintäjohtaja Sirén jatkaa.

Laurean avainkumppanuus on yhteistyötä, joka takaa kumppanille laaja-alaisen yhteistyön Laurean eri koulutusten kanssa muun muassa opiskelijayhteistyönä sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa. Lue lisää avainkumppanuusmallista.

Lisätietoja: