Siirry sisältöön

Lindström Oy ja Laurea sopivat avainkumppanuudesta

Tekstiilipalveluyritys Lindström on yksi Laurean uusista avainkumppaneista.

Kuvassa aluepalvelupäällikkö Pia Kiviharju, HR-johtaja Sami Laine sekä rekrytointiasiantuntija Camilla Hanganpää Lindströmiltä, rehtori Jouni Koski ja korkeakouluyksikön johtaja Margit Lumia.

Laurea-ammattikorkeakoulu ja Euroopan johtaviin tekstiilialan yrityksiin kuuluva Lindström Oy ovat solmineet avainkumppanuussopimuksen. Muun muassa työvaate-, matto-, hotelli- ja ravintolatekstiilipalveluita tarjoava Lindström toimii 24 maassa Euroopassa ja Aasiassa ja työllistää Suomessa noin 1700 työntekijää.

Nyt Laurea ja Lindström ovat nyt solmineet avainkumppanuussopimuksen, joka mahdollistaa laaja-alaisen yhteistyön muun muassa opiskelijaprojekteissa, rekrytoinnissa ja tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa.

-    Me olemme halunneet kehittää entistä systemaattisempaa yhteistyötä tiettyjen oppilaitosten kanssa ja yksi näistä on Laurea. Näemme, että Laurealla on monipuolista koulutusta ja osaamista, ja yhteistyömme hyödyttää molempia osapuolia, kuvailee yhteistyön lähtökohtia Lindströmin Suomen HR-toimintoja johtava Sami Laine.

Jo aiemmin Lindström ja Laurean opiskelijat ovat toteuttaneet yksittäisiä yhteisiä projekteja ja parhaillaankin käynnissä on kaksi hyvin erilaista opiskelijaprojektia. Toinen niistä keskittyy palvelumuotoiluun ja toisessa Laurean fysioterapiaopiskelijat ovat Lindströmin apuna kehittämässä työergonomiaa ja uusia työntekemisen tapoja.

-    Opiskelijat totta kai tuovat opinnoistaan meille uusinta tietoa ja teoriapohjaa. Samalla he myös tarjoavat meille aivan uusia, raikkaita näkökulmia asioihin, Sami Laine listaa opiskelijayhteistyön etuja.