Siirry sisältöön

Laurean yhteiskunnallinen vaikuttavuus ja vuorovaikutus 2022 -raportti

Tuoreessa raportissa tarkastelemme Laurean yhteiskunnallista vaikuttavuutta case-esimerkkien avulla.

Laurean yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja vuorovaikutusta vuoden 2022 osalta tarkasteleva raportti on julkaistu. Raporttiin on koottu esimerkkejä toimintamuodoista ja -malleista, joilla olemme tuottaneet yhteiskunnallista vaikuttavuutta vuonna 2022. Esimerkkien kautta toivomme innostavamme sekä korkeakouluyhteisöämme että nykyisiä ja uusia yhteistyökumppaneitamme aktiiviseen kehitystyöhön kanssamme. 

Olemme julkaisseet vastaavaa raporttia vuodesta 2016 lähtien. Vuosittain ilmestyvä Yhteiskunnallinen vaikuttavuus- ja vuorovaikutus -raporttimme onkin jo kuudes laatuaan. 

Me Laureassa uskomme, että vaikuttavuus syntyy vuorovaikutuksesta ja yhteistyöstä. Uskomme, että oppiminen ja vastuullinen toiminnan kehittäminen edellyttävät korkeakoululta avoimuutta ja aktiivista vuoropuhelua toimintaympäristön kanssa. Täten ihmisläheisten esimerkkien ja käytännön toimintaa esittelevien case-kuvausten kautta pystymme osoittamaan vaikuttavuuden syvyyttä ja laadullisia piirteitä parhaiten. 

Kooste on jäsennelty Laurea 2030 -strategian teemojen mukaisesti. Case-kuvauksissa ääneen pääsevät niin opiskelijamme, henkilökuntamme kuin kumppanimmekin. 

Tutustu Laurean yhteiskunnallinen vaikuttavuus & vuorovaikutus 2022 -raporttiin (pdf)