Siirry sisältöön

Laurea ja Varma aloittavat yhteistyön avainkumppaneina

Työeläkeyhtiö Varma vastaa 900 000 suomalaisen eläketurvasta.

Varmalaiset vierailivat Laurean Leppävaaran kampuksella. Kuvassa Varmalta HR-koordinaattori Sonja Rautkoski (3. vasemmalta), HR-päällikkö Eeva Reponen, HRD-päällikkö Pauliina Heiskanen ja HR-partneri Jonna Salesvuo (3. oikealta).

Laurea ja työeläkeyhtiö Varma ovat käynnistäneet avainkumppanuusyhteistyön. Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja ja se huolehtii 900 000 työntekijän, yrittäjän ja eläkkeensaajan eläketurvasta. Varman tehtävänä on turvata suomalaisten eläkkeet työelämän ja maailman muutoksessa. Samalla se toimii asiakkaidensa työkykyjohtamisen kumppanina. Eläkemaksuina kerätyt varat Varma sijoittaa vastuullisesti, tuottavasti ja turvaavasti nykyisiä ja tulevia eläkkeitä varten.

Kaikkiaan Varmalla työskentelee noin 600 henkeä. Työpaikkana Varma haluaa olla monimuotoinen ja erilaisuutta arvostava. Varmalla uskotaan, että paras työyhteisö syntyy tunteesta, että töissä voi olla oma itsensä.

Oppilaitosyhteistyö nähdään Varmalla tärkeänä kanavana kohdata tulevaisuuden tekijöitä. Avainkumppanuudella Laurean kanssa Varma tavoitteleekin rekrytointiyhteistyötä sekä tunnettuuden lisäämistä opiskelijoiden keskuudessa. Opiskelijoille halutaan tarjota mahdollisuus perehtyä työeläkealaan ja Varmaan sekä työnantajana että yrityksenä.

- Työeläkeyhtiönä emme ole varmasti niin tunnettu finanssialan toimija ja työnantaja kuin vaikkapa pankit ja vakuutusyhtiöt. Siksi haluamme tuoda opiskelijoille tutuksi, millaisia monia erilaisia työmahdollisuuksia Varma tarjoaa, kuvailee yhteistyötä Laurean kanssa koordinoiva HR-partneri Jonna Salesvuo.
- Laurean koulutuksia ajatellen meillä on paljon mahdollisuuksia liiketalouden opiskelijoille paitsi sijoitustoiminnossa niin myös markkinoinnissa, myynnissä ja asiakkuuksien hoidossa. Sote-alan opiskelijat puolestaan voivat työllistyä eläke-, kuntoutus- tai työkyvyttömyysteemojen pariin. Lisäksi meillä on myös todella iso IT-toiminto Varmalla ja teemme sillä saralla paljon.

Työharjoittelut ja kesätyöt tarjoavat opiskelijoille erinomaisen mahdollisuuden aloittaa ura Varmalla. Kevään aikana käynnistyy myös Varman trainee-ohjelma. Varma osallistuu tammi-helmikuun vaihteessa myös Laurean Urafest-tapahtumaan, jossa työmahdollisuuksiin pääsee tutustumaan tarkemmin.

Rekrytointiyhteistyön lisäksi Laurean ja Varman avainkumppanuus käynnistyy konkreettisesti myös palvelumuotoiluun liittyvän opiskelijaprojektin muodossa:

- Oikeat ja aidot projektit ovat opiskelijoille erittäin arvokkaita. Haluamme olla mukana mahdollistamassa, että Laurean opiskelijat pääsevät jo opintojen aikana hankkimaan työelämän osaamista ja luomaan omaa kontaktiverkostoaan, Jonna Salesvuo jatkaa.

Tutustu Laurean avainkumppaneihin

Lisätietoja: